Campania Rompetrol „Efix”, cel mai bun viral al anului 2010

Campania Rompetrol „Efix”, cel mai bun viral al anului 2010

Campania de promovare a gamei de carburanţi Efix „Concert la injectoare”, dezvoltată de Grupul Rompetrol şi agenţia Odyssey, a fost premiată în cadrul ediţiei din acest an a Galei Internetics cu trei premii – Cel mai bun viral video, Cel mai bun site de promovare pe categoria produselor auto şi Premiul de bronz pentru cel mai bun site de promovare.

„Dezvoltarea internetului şi implicit a canalelor de comunicare aferente, indiferent că vorbim de platformele de sharing video sau audio, reţele de socializare sau forumurile şi blog-uri, au la bază nevoia de comunicare şi de a împărtăşi opinii, păreri şi experienţe. Astfel, campania dezvoltata de Rompetrol pentru consolidarea gamei de carburanţi Efix este o evoluţie firească şi face trecerea de la o promovare preponderent prin canalele clasice de comunicare la companii integrate dedicate mediului online”, declară Mihai Dinculescu, brand building manager Grupul Rompetrol.

Clipul câştigător, „Concert la injectoare”, reprezintă o demonstraţie muzicală mai puţin obişnuită, oferită de angajaţii unui atelier auto, sub pretextul că motorul alimentat cu Efix are injectoarele atât de curate încât „poţi să cânţi la ele”. In acest mod sunt dovedite încă odată atributele care au consacrat gama Efix în rândul clienţilor Rompetrol dar şi a publicului larg: protejarea şi optimizarea funcţionării motorului, curăţarea depunerilor şi protejarea împotriva coroziunii.

Spotul are în prezent peste 415.000 de vizualizări online, în mai puţin de 2 luni de la lansare, iar site-ul dedicat campaniei, www.efix.ro, a consemnat peste 170.000 de afişări de la iniţierea campaniei. În plus, „Concert la Injectoare” a fost susţinut si de 16.000 de utilizatori ai reţelei de socializare Facebook iar 100 de bloguri şi publicaţii online au publicat fiecare cel puţin un articol despre campania dezvoltată de Grupul Rompetrol.

„Rezultatele obţinute de această campanie - numărul de vizitatori, aprecierile comunităţii online şi premiile primite, depăşesc aşteptările noastre şi nu pot decât să ne încurajeze sa mergem mai departe, cu un nou episod sau de ce nu, cu noi campanii pentru alte servicii sau produse ale Grupului Rompetrol”, adaugă Dinculescu.

Grupul Rompetrol este o companie petrolieră multinaţională, cu sediul în Amsterdam, Olanda. Rompetrol îşi desfăşoară operaţiunile principale, de rafinare, petrochimie, retail şi comerţ cu produse petroliere, în Europa de Vest (Franţa şi Spania) şi Europa Centrală şi de Est (România, Republica Moldova, Georgia, Ucraina, Bulgaria, Rusia), cât şi în Asia Mijlocie, prin intermediul acţionarului său majoritar, KazMunaiGaz (operaţiuni de explorare şi producţie sau servicii industriale).

Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
Grupul Rompetrol


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iranul a sechestrat un petrolier în Golful Oman

11 Jan 2024 928

Forţele ucrainene au atacat cu drone un depozit petrolier din regiunea Lugansk, aflată sub ocupaţie rusă

04 Dec 2023 657

Poluare pe mare în zona Farul Alb din Constanța! Miroase puternic a produse petroliere (GALERIE FOTO+VIDEO)

03 Dec 2023 1231

Atenție la buteliile cu gaz petrolier lichefiat! Sfaturi de la pompierii ISU Constanța pentru a evita o tragedie

08 Nov 2023 827

Apele Române Râu din țară, poluat cu un produs petrolier! (FOTO)

26 Oct 2023 758

Oil Terminal Constanța Șase companii din țară și străinătate sunt interesate de construirea unui terminal de bitum

24 Oct 2023 1378

Ministerului Apărării ucrainean „Ucraina a preluat controlul asupra Vîşki Boika (Turnurile Boiko)“

11 Sep 2023 999

Oficial de la Ministerul Muncii. Se acordă ajutoare de urgență estimate la 1,5 milioane lei pentru familiile și persoanele afectate de explozia produsă la Crevedia

31 Aug 2023 850

Afaceri Constanța Cine va construi terminalul petrolier deținut de JT Oil Terminal Constanța?

15 Aug 2023 4025

Petre Frangopol, nume de seamă al ingineriei și chimiei născut la Constanța

26 May 2023 1394

DIICOT Doi cetățeni români și doi cetățeni kazahi, trimiși în judecată pentru evaziune fiscală. Prejudiciu uriaș

17 Feb 2023 1150

Undă verde de la mediu pentru viitoarea stație peco SOCAR, în Constanța. Unde va fi localizată

20 Sep 2022 2281

Dosarul „Motorina“, trimis în instanță, la Constanța Mai mulți șoferi acuzați de furt calificat! Procesul, amânat

13 Sep 2022 3607

Romgaz a finalizat cu succes tranzacția cu ExxonMobil pentru gazele din Marea Neagră

02 Aug 2022 1064

Verde pentru gazele din Marea Neagră! Anunț ANRE despre perimetrele Pelican şi Midia

15 Jun 2022 1218