Comunicat de presă - Întrebarile domnului senator Călin Popescu Tăriceanu, adresate Prim-ministrului Dacian Cioloş

Domnul Călin Popescu-Tăriceanu a înregistrat, în calitate de senator, la compartimentul de specialitate al Senatului, întrebările de mai jos, care urmează a fi transmise oficial Prim-Ministrului şi la care sunt aşteptate răspunsuri scrise:
 
Care este numărul cetăţenilor români cărora le-au fost interceptate şi înregistrate comunicaţiile efectuate prin telefon sau prin intermediul calculatoarelor personale în 2014, 2015 şi în 2016 ? 
Câte interceptări şi înregistrări s-au făcut, pe baza unor mandate pentru siguranţă naţională, în anii 2014, 2015 şi 2016, emise pe numele cetăţenilor români ? 
Care este costul mediu lunar în anii 2014, 2015 şi 2016 pentru interceptarea telefoanelor şi a calculatoarelor personale ?
Care este costul lunar, în anii 2014, 2015 şi 2016, pentru realizarea de stenograme ca urmare a transcrierii interceptărilor ?
Ce măsuri au fost luate de Ministerul Justiţiei pentru a preveni scurgerea premeditată de informaţii confidenţiale în spaţiul public, din partea procurorilor, privind dosare aflate în faza de instrumentare ? 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.