Participarea domnului senator Titus Corlăţean la „Sesiunea aniversară dedicată împlinirii a 25 de ani de la reînființarea Centrului de Studii Transilvane” al Academiei Române

În ziua de 2 noiembrie 2016 senatorul Titus Corlățean, fost ministru al Afacerilor Externe, a participat la invitația conducerii Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, la „Sesiunea aniversară dedicată împlinirii a 25 de ani de la reînființarea Centrului de Studii Transilvane” al Academiei Române și respectiv revistei “Transylvanian Review”, una dintre cele mai prestigioase reviste științifice din România cu recunoaștere internațională.
La eveniment au participat membri ai Academiei Române, oficialități locale, profesori universitari, cercetători, studenți etc..
A decernat în numele Senatului României Academicianului prof. univ. Ioan-Aurel Pop, director al Centrului de Studii Transilvane, placheta de onoare a Senatului României precum și diploma de excelență conferită Centrului de Studii Transilvane al Academiei Române – Filiala Cluj și revistei „Transylvanian Review”, cu prilejul “aniversării a 25 de ani de la reînființare, în semn de aleasă prețuire pentru contribuția remarcabilă adusă cercetării științifice românești referitoare la istoria, cultura și civilizația Transilvaniei ca parte integrantă a României”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.