Sentinat lor sa traiti… daca o sa mai puteti!

COMUNICAT DE PRESA

Sentinat lor: sa traiti… daca o sa mai puteti!

 Sindicatul “FAMILIA” Constanta, organizatie afiliata la CNS Cartel Alfa si F.N.S.”PRO-ASIST”, sindicat ce reuneste toate categoriile de angajati din cadrul Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta considera ca masurile pe care vrea sa le adopte Guvernul Romaniei, respectiv reducerea fondului de salarii cu 25%, reducerea pensiilor cu 15%, reducerea ajutoarelor sociale, disponibilizari in masa, etc., sunt masuri prea grave care afecteaza in principal pe cei cu venituri si asa mult prea mici!
 Ni se spune ca trebuie sa fim solidari, sa acceptam aceste masuri pentru ca Romania nu poate sa imprumute bani la nesfarsit deoarece poate ajunge in situatia Greciei! Adica vom avea conditiile de trai, salariile si pensile lor ? Am fi bucurosi!
 Consideram ca aceasta decizie a fost luata fara o analiza temeinica, fapt care dovedeste ca Guvernul nu are habar de realitatea din teritoriu, ca Guvernul nu se gandeste cu adevarat la “romanii domnului Presedinte”, la cei care au avut incredere in el si l-au votat!
 Cei care ne conduc nu s-au gandit la realii “beneficiari” ai masurilor de austeritate impuse de acest Guvern! Este mai usor sa taie de la cei saraci, decat de la clientela lor politica! Este mai usor sa iei din banii parintilor decat, sa gasesti solutii de iesire din criza! 
 Solicitam Guvernului sa gaseasca sau, daca nu este in stare, sa accepte solutiile optime propuse de catre partenerii sociali, pentru  realizarea economiilor bugetare, fara a afecta populatia si asa prea saraca!
 Noi stim ca este foarte greu Guvernului sa combata real evaziunea fiscala si coruptia, mai stim ca daca ar fi dorit solidaritate ar fi renuntat la cheltuielile uriase pe care le face in Parlament si in teritoriu!
 Noi, cei multi cu salarii foarte mici, noi, cei care suntem chemati la VOT, avem solutii viabile care pot ajuta Romania sa treaca peste actuala situatie de criza!
 Dar mai trebuie ceva – sa fim ascultati ! Acesta este motivul pentru care toti cei NEMULTUMITI ne vom intalni in Bucuresti pe data de 19.05.2010
 
Biroul executiv al
Sindicatului Familia Constanta


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Preşedintele american Joe Biden suspendă construcția de noi terminale de export de gaz natural lichefiat

26 Jan 2024 763

USR cere demisia ministrului Sănătăţii, Alexandru Rafila, reproşându-i că, după criza de personal din spitale, ajung să fie "aruncate în criză" şi medicina de familie şi medicina de ambulator

16 Jan 2024 727

Italia a preluat președinția G7

01 Jan 2024 717

MAE Un grup de 16 cetățeni români, evacuați din Fâșia Gaza, a ajuns în România

17 Nov 2023 684

Președintele Egiptului vrea stabilirea unei foi de parcurs pentru a opri criza umanitară din Gaza

21 Oct 2023 714

LIVE VIDEO TEXT Crucea Roșie Română inaugurează în Constanța „Centrul de Promovare a Sănătății“ (FOTO+VIDEO)

05 Oct 2023 1416

Cum s-a schimbat industria financiară după criza din 2008?

18 Aug 2023 682

ISU Dobrogea Intervenție de urgență în Costinești! Ce s-a întâmplat

03 Aug 2023 1117

Violențe în Franța! Un adolescent a fost ucis de un polițist. Emmanuel Macron convoacă o celulă interministerială de criză (VIDEO)

30 Jun 2023 1538

Ion Caraion și viața scriitorului ajuns din deținut politic, informator al Securității

24 May 2023 1766

Ministrul Petre Daea, despre criza cerealelor. Ce măsuri vor fi luate în cazul cerealelor din Ucraina (VIDEO)

21 Apr 2023 987

#citeșteDobrogea Intensa activitate economică a urbei Medgidia în perioada interbelică

15 Mar 2023 2950

Anunț șoc făcut de unul dintre magazinele des frecventate de români. Magazine de modă și la Constanța!

08 Mar 2023 2465

Ghidul pentru situaţii de criză, lansat de DSU. "Vom distribui acest ghid în toate zonele în care există riscuri" (VIDEO)

04 Mar 2023 994

Sondaj de opinie Credeți că sectorul imobiliar se îndreaptă spre o criză care va duce la prăbușirea prețurilor?

20 Feb 2023 1652