01 iulie, scadenţa taxei de linişte pentru Mamaia şi Sat Vacanţă

Serviciul Public de Impozite şi Taxe (SPIT) Constanţa aminteşte contribuabililor din Staţiunea Mamaia şi Sat Vacanţă că miercuri, 01 iulie 2015, este ultima zi pentru declararea, respectiv plata taxei pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice.
 
Taxa este în cuantum de 0,3 lei/mp sau fracţie de mp din suprafaţa utilă deţinută şi este datorată de toţi operatorii economici, respectiv persoane fizice autorizate, înteprinderi individuale, înteprinderi familiale şi persoane juridice, care desfăşoară activităţi economice, indiferent de activitatea desfăşurată.
 
„Declaraţia privind taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice“ şi documentele necesare declarării se găsesc pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, secţiunea “Persoane Juridice” – “Documente declarare” – “Taxa pentru creşterea gradului de linişte şi siguranţă în derularea activităţilor economice”.  
 
Plăţile se pot efectua la toate ghişeele unice ale instituţiei, la oficiile poştale din localitate, la agenţiile Garanti Bank şi staţiile OMV din municipiu sau prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituţiei www.spit-ct.ro, prin Internet Banking, prin intermediul telefonul mobil, cu ajutorul aplicaţiei Etax Mobile SPIT, prin ordin de plată sau mandat poştal.
 
 
Director Executiv
Virginia Uzun
 
Responsabil presă
Ghiulendan Raşid

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Gabriela Gavrilă -șef Serviciu Evidență Persoane din Primăria Constanța

05 Jul 2021 2488

SPIT Constanța despre scadența a doua pentru plata impozitelor și taxelor locale aferente anului fiscal 2020

28 Sep 2020 1767

Editorial În faţa podului de la Agigea toţi suntem egali. Domnilor responsabili, nonşalanţa dumneavoastră este revoltătoare!

08 Aug 2016 3666

Fiscul ne atenţionează Se apropie scadenţa pentru impozitele aferente trimestrului I

18 Mar 2015 2218

Scadenţă la plata taxei pentru spaţii verzi

16 Jun 2014 1659

SPIT 1 iulie, scadenţa taxei de linişte pentru Mamaia şi Sat Vacanţă

13 Jun 2014 1892