AXN aduce in Romania serialul NCIS - LOS ANGELES

AXN, Bucureşti, octombrie 2010 - AXN - reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International va difuza în premieră şi în exclusivitate, din 2 noiembrie, un nou serial de succes, NCIS: LOS ANGELES.

AXN va difuza începând cu luna noiembrie un nou serial de top, NCIS: Los Angeles, cu Chris O'Donnell şi LL Cool J în rolurile principale.

NCIS: LOS ANGELES este o dramă despre lumea riscantă a Biroului de Proiecte Speciale (BPS), o divizie NCIS care trebuie să prindă criminalii periculoşi ce ameninţă securitatea naţională. Luându-şi identităţi false şi folosind cea mai avansată tehnologie, această echipă de agenţi extrem de bine pregătiţi lucrează sub acoperire şi îşi riscă vieţile pentru a-şi îndeplini misiunile.

Agentul special "G" Callen (Chris O'Donnell) este un cameleon ce se transformă în omul potrivit pentru a se infiltra în lumea criminalităţii. Partenerul lui este agentul special Sam Hanna (LL Cool J), fost puşcaş marin în trupele speciale, care a luptat atât în Afganistan cât şi în Irak. El este expert în supravegheri, folosind echipamente de monitorizare de ultimă oră pentru a-i căuta pe agenţii din teren şi a le da informaţii vitale. Din echipă mai fac parte agentul special Kensi Blye (Daniela Ruah), fata extrem de deşteaptă a unui puşcaş marin care este dependentă de adrenalina oferită de munca sub acoperire; psihologul Nate Getz (Peter Gambor), capabil să intre în mintea oricui, caracterizându-l pe cel urmărit şi monitorizând starea psihică a agenţilor înainte şi după misiune; agentul special Dominic Vail (Adam Jamal Craig), cel mai nou membru al echipei, o persoană foarte calificată, dar fără experienţă practică, şi Henrietta "Hetty" Lange (Linda Hunt) care are în grijă asistenţa „din spate", oferind echipei totul, de la micro-camere de supraveghere, la maşini. Înarmaţi cu cea mai nouă tehnologie şi aflaţi tot timpul în situaţii ce le pun viaţa în pericol, membrii aceastei unităţi sunt extrem de uniţi şi fac totul pentru a proteja interesul naţional.

În rolurile principale, publicul îi va recunoaşte cu siguranţă pe Chris O'Donnell şi LL Cool J. O'Donnell a debutat în cinema interpretând rolul fiului rebel al personajului jucat de Jessica Lange din filmul Men Don't Leave, urmat de un cameo memorabil în filmul nominalizat la Oscar, Fried Green Tomatoes, şi de drama romantică Mad Love. În 1993, O'Donnell a fost nominalizat la Globul de Aur şi a câştigat premiul criticilor din Chicago pentru rolul făcut alături de Al Pacino în apreciatul Parfum de femeie.

De două ori premiat cu Grammy şi cu premiul NAACP Image, LL Cool J este o legendă a divertismentului în toate formele sale: muzică, film, televiziune, beletristică, modă şi filantropie. A debutat în 1984 ca artist al casei de înregistrări Def Jam Records şi este primul artist rap care a avut 10 albume consecutive cu vânzări platinum-plus. LL a jucat în peste 30 de filme, printre care The Deal, Edison, Last Holiday, S.W.A.T., Any Given Sunday, Deliver Us from Eva, Charlie's Angels.

Acest serial incitant va avea premiera la AXN pe 2 noiembrie şi va putea fi urmărit, în premieră şi în exclusivitate la AXN, în fiecare marţi. În prima săptămână vor fi difuzate două episoade, de la ora 21:00, iar din 9 noiembrie, va fi difuzat doar un episod, de la ora 22:00.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Black Coffee, DJ-ul desemnat Man of The Year în 2023, completează lineup-ul ediției 2024 a festivalului Untold

16 Apr 2024 439

Artist Talk cu Lia Perjovschi și Dan Perjovschi la Muzeul de Artă Brașov

10 Apr 2024 260

Lenny Kravitz, singurul artist cu 4 premii Grammy consecutive, urcă pe scena principală de la UNTOLD

04 Apr 2024 443

Interviu online Pictorul și graficianul profesionist Bianca Paraschiv - Sunt sinceră cu mine, creez ceea ce mă reprezintă și mă împlinește spiritual și artistic!

03 Apr 2024 2037

LIVE TEXT Expoziția „Praguri”, la Muzeul „Ion Jalea”. Constănțenii, invitați să admire fotografii ce explorează ideea de amintiri și locuri ale copilăriei din satele Dobrogei (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 950

Expoziție de fotografie „Praguri”, a artistei Iris Maria Tușa, la Muzeul „Ion Jalea” Constanța

26 Mar 2024 568

Vernisajul expoziției „Praguri” al artistei Iris Maria Tușa este găzduit de Muzeul „Ion Jalea” Constanța

25 Mar 2024 519

„Elixirul dragostei”, eveniment la Teatrul Național de Operă și Balet Oleg Danovski Constanța

12 Mar 2024 624

În județul Constanța Aviatorul Rață Vasile a decedat. Mesajul transmis de familia sa

08 Mar 2024 952

Artist Talk susținut de Alexandru Rădvan la Muzeul de Artă Constanța

23 Feb 2024 571

Muzeul de Artă Constanța sărbătorește Ziua Națională Constantin Brâncuși

19 Feb 2024 550

INNA va urca pe scena principală a festivalului UNTOLD Dubai

07 Feb 2024 589

Expoziție de artă la Muzeul Marinei Române din Constanța

01 Feb 2024 889

Cunoscută artistă din România a murit chiar de ziua de naștere. Avea doar 38 de ani

22 Jan 2024 2412

Bianca Boeroiu a câștigat premiul Emmy la categoria „Machiaj contemporan remarcabil”

11 Jan 2024 911