Grila de vara Kanal D (galerie foto)

kanal-d.jpgKanal D a pregatit pentru aceasta vara o grila de programe noua, cu o serie de emisiuni in premiera, adaptate sezonului cald, tonice si antrenante. In aceasta vara Kanal D mizeaza pe divertisment prin emisiuni precum "Restaurant la noi acasa", "Nevasta mea e cea mai tare", "Am baiat de insuratoare", "Faci fata, faci bani", "Ochii din umbra" dar si prin productia de succes "Satra", care a ajuns la sezonul 2.

In 28 iunie, la Kanal D se lanseaza reality show-ul "Am baiat de-nsuratoare", prezentat de Mirela Boureanu Vaida, care va da intalnire zilnic, de luni pana vineri, de la orele 19:45 si sambata de la orele 20:30. "Am baiat de-nsuratoare" este un reality show care urmareste incercarile prin care trebuie sa treaca familiile unor tineri, in cautarea unor partenere potrivite pentru acestia. Emisiunea intra in grila in locul reality show-ului "Nora pentru mama" care se termina pe 25 iunie, iar vineri, 2 iulie, de la orele 19.45, puteti urmari finala sezonului patru care culmineaza cu nunta si aflarea castigatorilor.

Din 4 iulie, in fiecare duminica, de la orele 21.00, Ovidiu Nicolescu si Vlad Gorneanu sunt gazdele emisiunii „Faci faţă, faci bani". „Faci faţă, faci bani" este o provocare inedită în care oamenii obisnuiti de pe strada au posibilitatea de a câştiga bani atunci când se aşteapta mai puţin. Tot ceea ce trebuie să faca este să urmeze instrucţiunile! Cu riscul de a părea ridicoli, concurenţii trebuie să urmeze cu stricteţe indicaţiile lui Vlad si Ovidiu, demonstrând în final că pot face faţă oricărei situaţii.

Din 5 iulie, Cosmin Cernat da startul celui de-al doilea sezon al emisiunii Satra, difuzata in fiecare luni si marti, de la 20.30. Saptamanal, trei vedete vor intra in casa unei familii de rromi unde vor fi nevoite sa respecte regulile impuse de capul familiei si sa traiasca pentru doua zile dupa obiceiurile satrei in care au fost primite. Cele trei vedete vor intra intr-o competitie, fiecare dintre ele luptand in numele cate unei ascociatii neguvernamentala care ajuta copiii rromi sa se integreze in societate. Printre vedetele invitate in emisiune se numara nume precum Sanziana Buruiana, Simona Senzual, Sorana (ex-Asia), Marilena Nitu, Mihai Mitoseru, Oana Bercaru, Axinte dar si reprezentantii ai etniei ca Jean de la Craiova sau Dan Bursuc

Din 9 iulie, in fiecare vineri, de la 20.30, Ernest va invita la emisiunea "Ochii din umbra", un nou reality show la Kanal D, care isi propune sa scoata la iveala fata nevazuta a oamenilor, sa-i arate asa cum sunt, cu bune si cu rele. Cu ajutorul camerelor ascunse de filmat, al detectivilor si a dispozitivelor de urmarire, emisiunea incerca sa raspunda tuturor solicitarilor telespectatorilor: de la angajator care vrea sa-si testeze angajatul, la soacra care vrea sa-si verifice nora, la copil care nu intelege de ce tatal sau mama nu-l mai iubesc.

Toate acestea vin in competarea emisiunilor deja lansate pentru aceasta vara. Astfel, vara a debutat la Kanal D cu lansarea emisiunii "Medicii", moderata de Dinu Maxer si Ioana Oprea. In fiecare zi, de luni pana vineri, in direct, de la ora 13:15, Kanal D prezinta "Medicii", un talk show pe teme medicale, care are la baza un format international de succes. Dinu Maxer, medic specialist in medicina de familie, si Ioana Oprea au ca invitati cei mai buni medici specilisti din tara care le prezinta telespectatorilor ultimele informatii privind probleme de sănătate, dar si metode de prevenţie si informare. Emisiunea se remarca in randul productiilor de gen printr-o abordare nouă, care trece de la discuţiile standard, de tip moderator - medic invitat, într-un limbaj de multe ori greu de înţeles de către pacienţii obişnuiţi, la explicaţii, exemple şi soluţii care să ajute oamenii să înţeleagă etapele unei afecţiuni, modalităţi de prevenire şi de tratare.

Pe 9 iunie, Kanal D a lansat emisiunea "Restaurant la noi acasa", un reality show pe teme culinare ce va fi difuzat pe timpul verii in fiecare miercuri, de la ora 20:30. Emisiunea prezinta competitia dintre doua familii care au la dispozitie trei zile pentru a-si transforma casa in restaurant. Concurentii trebuie sa isi convinga clientii ca atat mancarea cat si serviciile "restaurantului" lor sunt de cea mai buna calitate, iar succesul lor se va masura in valoarea incasarilor dar si a tips-urilor incasate.

Joi, 17 iunie Kanal D a lansat emisiunea "Nevasta mea e cea mai tare", o emisiune concurs prezentata de Ovidiu Cuncea. In fiecare joi, de la ora 20:30, trei barbati se intrec pentru a demonstra care dintre ei are cea mai buna nevasta. Sotiile acestora vor fi cele care vor intra in competitie, ele trebuind sa demonstreze ca fac fata oricaror provocari ,dar in acelasi timp si sa demonteze miturile despre femei, precum acelea ca femeile nu au ce cauta la volan, ca sunt cheltuitoare sau ca vorbesc si plang prea mult. Cele trei cupluri inscrise in competitie se lupta pentru castigarea premiului cel mare in bani, dar si pentru diploma de "Cea mai buna nevasta".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Publicare de comunicate în presa națională, locală sau regională, plus promovare, cu eAdvertising

12 Dec 2022 1205

Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chinei în România răspunde la întrebările reporterilor cu privire la vizita lui Pelosi în Taiwan

13 Aug 2022 1248

ISU Prahova Buletin informativ - Măsuri de prevenire pentru perioadele caniculare

22 Jun 2021 1286

ISU Ialomița Comunicat de presă - 15.06.2021

15 Jun 2021 1218

IPJ Iași Buletin de presă - 3.06.2021

03 Jun 2021 1379

ISU Ialomița Comunicat de presă - 28.05.2021

28 May 2021 1515

IPJ GalațiBuletin informativ - 24.05.2021

24 May 2021 1977

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 21.05.2021

21 May 2021 1583

ISU Bihor Buletin de presă - Incendiu la un garaj din Oradea

21 May 2021 1527

IPJ Iași Buletin de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

20 May 2021 1449

Ministerul Sanatatii Informare cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

15 Mar 2021 1622

Ministerul Sanatatii Comunicat de presa 19 februarie 2021

19 Feb 2021 1866

„Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Cu amărăciune, despre „plămânii bolnavi ai viitoarei metropole a românismului dobrogean”.

01 Sep 2020 3793

Editorial Campania din spatele prezidenţiabililor

19 Oct 2019 3129

Interviu live Punem proiectele pe masă. Priorităţile Consiliului Judeţean Constanţa în 2019!

14 Jan 2019 6199