Minţi criminale Comportament suspect, din aprilie, în premieră şi în exclusivitate la AXN

Bucureşti, 31 martie 2011 - AXN, reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television, care difuzează seriale şi filme în şase ţări din Europa centrală şi în cinci ţări din regiunea adriatică, va difuza din luna aprilie noul serial inspirat din Minţi criminale, numit Minţi criminale: Comportament suspect, cu Forest Whitaker, câştigător al unui premiu Oscar, în rolul principal.

Acest nou serial inspirat de Minţi criminale urmăreşte aventurile unei noi echipe UAC (Unitatea de Analiză Comportamentală) care a fost prezentată în sezonul 5 (în episodul 18 - "The fight") al serialului original. Acest grup excepţional de agenţi FBI este condus de agentul special Sam Cooper, interpretat de Forest Whitaker, câştigătorul premiului Oscar (pentru rolul din Ultimul rege al Scoţiei). Echipa agentului Cooper are anumite crezuri de la care nu se abate şi este constantă în misiunea ei, aceea de a aduce în faţa justiţiei cei mai periculoşi criminali ai ţării. Cooper este un lider, atât din punct de vedere mental, cât şi fizic, şi nu se teme să îşi rişte cariera pentru convingerile sale. De asemenea, Cooper încearcă să evite birocraţia politică şi, pentru asta, a ales câţiva agenţi cu care lucrează pe teren, departe de Quantico.

Între aceștia, se regăsesc încăpățânata și deschisa Beth Griffith, cea mai nouă membră a echipei, transferată de la Unitatea de Analiză a Amenințărilor Potențiale a FBI; fostul soldat britanic din Trupele Speciale Mick Rawson, un tip încrezător în sine, atrăgător și, totodată, un trăgător de elită; John "Prophet" Sims, un fost condamnat isteț și calm, o prezență de tip Zen, decis să-și spele păcatele; Gina LaSalle, o atrăgătoare agentă ce pare să aibă un al 6-lea simț; și Penelope Garcia, specialista în computere care ajută UAC-ul de ani de zile. Acest grup excepțional de agenți FBI nu se dau în lături de la nimic pentru a-i aduce în fața justiției pe cei mai periculoși criminali aflați, deocamdată, în libertate.

Cel mai important personaj al acestui nou serial este interpretat de Forest Whitaker. El a fost recunoscut internaţional odată cu rolul din filmul lui Neil Jordan, The Crying Game (1992), câştigător al unui premiu Oscar. În 1988, Whitaker a fost nominalizat la Globurile de Aur şi a fost recunoscut ca cel mai bun actor la Cannes, pentru rolul legendei jazzului, Charlie Parker, din filmul lui Clint Eastwood, Bird. A fost văzut în Phenomenon, alături de John Travolta şi Robert Duvall, si în thrillerul science-fiction Species, alături de Ben Kingsley şi Michael Madsen. A mai avut roluri în Smoke, Pret-a-porter, Jason's Lyric, Platoon, Good Morning Vietnam, Consenting Adults, Stakeout , The color of Money , Johnny Handsom, Downtown, Diary of a Hitman, Body Snatchers, Vision Quest, Fast Times at Ridgemont High.

Debutul său în spatele camerei de filmat a fost marele succes de casă şi de critică din 1993, Strapped, un film HBO original, pentru care a primit premiul Cel mai bun regizor debutant la Festivalul de la Toronto, Waiting to Exhale. A urmat în 1995 filmul Waiting to Exhale, bazat pe romanul lui Terry McMillan cu acelaşi nume. Cele mai recente filme ale sale ca regizor este Hope floates cu Sandra Bullock şi First Daughter cu Katie Holmes.

Acesta este recunoscut pentru intensitatea cu care îşi studiază rolurile, iar rolul lui din 2006 din The Last King of Scotland a fost foarte apreciat de critici şi de public, şi i-a adus multe premii, printre care şi premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

În televiziune a avut un rol foarte apreciat în serialul de succes The Shield: Lege şi fărădelege, şi câteva apariţii în alte seriale importante: Diff'rent Strokes, ER, The Fall Guy, etc.

Iar de la jumătatea lunii februarie, Forest Whitaker poate fi urmărit în mult aşteptatul serial Minţi criminale: Comportament suspect. Primul episod a fost bine primit de critică şi a avut un rating foarte bun, clasându-se pe primul loc în topul serialelor din tronsonul său orar.

Serialul este produs de ABC Studios în colaborare cu CBS Television Studios, iar producătorii executivi sunt Chris Mundy, Edward Allen Berneo, Mark Gordon, Andrew Bernstein și Deborah Spera.

Din 7 aprilie, la AXN va fi difuzat în premieră şi în exclusivitate sezonul 1 din acest serial incitant şi interesant, la doar 2 luni de la premiera în Statele Unite. Acesta va putea fi urmărit în fiecare joi, de la ora 22:00.

Despre AXN

AXN are peste 16.5 milioane de abonaţi doar în Europa centrală, unde este difuzat în şase ţări: Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, România şi Bulgaria, şi în cinci ţări din regiunea adriatică - Serbia, Croaţia, Slovenia, Macedonia şi Muntenegru. Postul este pe primul loc în preferinţele tinerilor adulţi din grupul de vârstă 18-34 de ani când e vorba de divertisment dinamic. Pe lângă seriale de bună calitate, AXN difuzează şi unele din cele mai îndrăgite filme de la Sony Pictures, precum şi de la alte studiouri.

Despre Sony Pictures Television (SPT)

Sony Pictures Television (SPT) este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran. El produce şi distribuie programe pentru fiecare gen, inclusiv seriale, filme, piese de teatru şi divertisment pentru familie. Acestea sunt distribuite peste tot în lume şi pentru fiecare platformă: cablu, satelit şi distribuţie digitală. Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme şi emisiuni din industrie, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame apreciate şi concursuri, seriale de referinţă, seriale de anime originale, comedii şi filme ce au primit votul criticilor. La nivel internaţional, SPT este lider şi în domeniul producţiilor locale din toată lumea, unele dintre acestea fiind co-produse cu parteneri locali, şi vinde formate de emisiuni SPE în aproximativ 70 de ţări. Pentru a păstra mai bine legătura cu clienţii săi şi cu partenerii din întreaga lume, SPT are sedii în toată lumea, inclusiv în Argentina, Australia, Brazilia, Canada, Franţa, Germania, Hong Kong, Ungaria, India, Italia, Japonia, Coreea, Mexic, Olanda, China, Rusia, Singapore, Spania, Venezuela şi Marea Britanie. Portofoliul televiziunilor din întreaga lume reprezintă o strategie cheie în ceea ce priveşte angajamentul pentru piaţa globală a lui Sony, conţinând 132 de posturi în mai mult de 142 de ţări, ajungând astfel în mai mult de 500 de milioane de case din întreaga lume. SPT creează programe originale şi se ocupă de site-ul SPE de video-uri premium, Crackle. În plus, SPT deţine compania daneză de divertisment 2waytraffic, compania de producţie Embassy Row and Sonz Movie Channel, este proprietar parţial al canalului GSN, noul canal 3D 3net, FEARnet, principalul site horror/ thriller şi serviciu VOD, şi de compania naţională care se ocupă cu vânzări media, ITN Networks, Inc. Agenţia de publicitate şi vânzări SPT este una dintre principalele companii naţionale care se ocupă cu asta, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al tuturor afacerilor digitale SPE din statele Unite. SPT (www.sonypicturestelevision.com) este o companie Sony Pictures Entertainment.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Publicare de comunicate în presa națională, locală sau regională, plus promovare, cu eAdvertising

12 Dec 2022 1167

Purtătorul de cuvânt al Ambasadei Chinei în România răspunde la întrebările reporterilor cu privire la vizita lui Pelosi în Taiwan

13 Aug 2022 1209

ISU Prahova Buletin informativ - Măsuri de prevenire pentru perioadele caniculare

22 Jun 2021 1267

ISU Ialomița Comunicat de presă - 15.06.2021

15 Jun 2021 1194

IPJ Iași Buletin de presă - 3.06.2021

03 Jun 2021 1348

ISU Ialomița Comunicat de presă - 28.05.2021

28 May 2021 1493

IPJ GalațiBuletin informativ - 24.05.2021

24 May 2021 1933

IPJ Bistrița Năsăud Buletin de presă - 21.05.2021

21 May 2021 1562

ISU Bihor Buletin de presă - Incendiu la un garaj din Oradea

21 May 2021 1503

IPJ Iași Buletin de presă - Acţiuni desfăşurate de poliţişti pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV 2

20 May 2021 1427

Ministerul Sanatatii Informare cu privire la incendiul care s-a produs în această dimineață la Spitalul de Psihiatrie din Cavnic

15 Mar 2021 1602

Ministerul Sanatatii Comunicat de presa 19 februarie 2021

19 Feb 2021 1844

„Mărturii de epocă privind istoria Dobrogei (1878-1947)“ Cu amărăciune, despre „plămânii bolnavi ai viitoarei metropole a românismului dobrogean”.

01 Sep 2020 3696

Editorial Campania din spatele prezidenţiabililor

19 Oct 2019 3094

Interviu live Punem proiectele pe masă. Priorităţile Consiliului Judeţean Constanţa în 2019!

14 Jan 2019 6155