"Toata lumea râde, cântă şi dansează" la Kanal D

VINERI 31 decembrie, de la ora 21.00, Kanal D va pofteste la petrecere, la sarbatoare, in emisiunea "TOATA LUMEA RADE, CANTA SI DANSEAZA".

Alaturi de gazdele emisiunii Ovidiu Niculescu si Maria Cirneci, vin interpreti consacrati de muzica usoara, populara si lautareasca, care ne vor oferi muzica, voie buna si multa distractie.

La cumpana dintre ani, vom canta si dansa in stil romanesc, alaturi de Sofia Vicoveanca, Daniela Condurache si Petrica Matu-Stoian, li se vor alatura Nico si Gabriel Dorobantu, iar muzica de petrecere ii va avea ca reprezentanti pe Adi de la Valcea si Nicu Paleru.

Madalin Ionescu va fi prezent in emisiune intr-o alta ipostaza, decat aceea de prezentator. El va face farse vedetelor Kanal D si nu numai, iar Ansamblul folcloric "DORULET" vine la "Toata lumea rade, canta si danseaza" cu dansatori, care ne vor incanta cu dansuri din diverse regiuni ale tarii.

Vor fi multe surprize, invitati de exceptie, distractie si foarte multe surprize asa ca nu ratati o petrecere traditional romaneasca, o petrecere in toata regula, cu folclor si lautari, dansuri populare specifice romanilor.

"TOATA LUMEA RADE, CANTA SI DANSEAZA", vineri 31 decembrie de la ora 21.00, la KANAL D.

TESTUL DE REZISTENTA

Ai fost pacalit? Ai picat in plasa cuiva? Poate ca este momentul sa iti iei revansa!

"Testul te rezistenta", prezentat de Florin Maxineanu este primul show de divertisment din Romania in care glumele vor fi facute chiar de cei din jurul nostru. Parinti, prieteni, iubita, vecini, oricine iti poate pregati o farsa!

Iti vom testa limitele si iti vom verifica nivelul de umor. Fii cu ochii-n patru pentru ca nu stii niciodata de unde sare gluma!

Vrei sa treci testul? Atunci ramai cu noi, in fiecare luni, din 20 decembrie, ora 20.30, la Kanal D, pentru ca umorul nu dauneaza grav sanatatii!

Cine este Florin Maxineanu? A ajutat la infiintarea trupei ‘'Varza TV'" si a fost unul dintre prezentatorii emisiunii Taxi Driver. Pentru cine nu stie el este si cantaret; tocmai ce a lansat o melodie. In ajutorul lui Florin vom avea si cativa actori/actrite care ii vor ajuta oameni sa aiba farse reusite.

 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Teatrul pentru Copii și Tineret Constanța „Căluțul de Mare” Constanța face angajări!

22 Mar 2024 720

„Take, Ianke și Cadîr”, în interpretarea artiștilor de la Teatrul Jean Bart Tulcea

14 Mar 2024 529

Originar din Constanța George Stancu și cele peste două decenii în care s-a dovedit a fi „un actor de echipă” la Teatrul de Stat Constanța

07 Mar 2024 571

In memoriam Toma Caragiu, fostul actor al Teatrului de Stat Constanța, plecat prea repede din această lume

03 Mar 2024 950

Pentru al patrulea an la rând Actorii Ramona Niculae și Ștefan Mihai, nominalizații Teatrului de Stat Constanța la Gala Premiilor UNITER

28 Feb 2024 749

Spectacol estival pentru copii Firma lui Gabriel Soare bate palma cu Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța

22 Feb 2024 662

Născut la Tulcea Carol Feldman, actorul cu o reputație construită în Israel

09 Feb 2024 720

Teatrul de Stat Constanța Emilian Oprea, actor de la Teatrul Național București, cooptat în spectacolul „A douăsprezecea noapte”

09 Feb 2024 800

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, desemnat de Senatul UNITER să preia direcția artistică a Galei Tânărului Actor HOP

08 Feb 2024 1551

„Take, Ianke și Cadîr”, fermecătoarea poveste despre toleranță și prietenie se joacă la Teatrul Jean Bart din Tulcea

07 Feb 2024 802

„Un actor cerebral de mare sensibilitate” Lucian Iancu, fost actor și director al Teatrului Dramatic Constanța, la ceas aniversar

02 Feb 2024 3338

Averea și interesele Cosmin Piersic, nepotul lui Florin Piersic, împuternicit șef în IPJ Constanța! Iată ce serviciu va conduce (DOCUMENTE)

26 Jan 2024 8655

Arnold Schwarzenegger şi-a continuat călătoria. Fusese reţinut de vameşii germani pe aeroportul din München

18 Jan 2024 665

Jean Ionescu și amintirea omului măreț atât ca actor, cât și ca director al Teatrului de Stat Constanța

15 Jan 2024 756

Un celebru actor a murit împreună cu fiicele sale într-un accident de avion

06 Jan 2024 1566