1 Iunie, Ziua Copilului. Sugestii de cadouri care ar putea face orice copil fericit

foto: Pexels Una din cele mai mari bucurii ale copiilor este ziua de 1 iunie, când cu toții participăm la  evenimente, care aduc zâmbete pe chipurile celor mici.

Ziua Internațională a Copilului s-a sărbătorit pentru prima dată la nivel național, în anul 1925, în Turcia, iar mai târziu, în anul 1925, a fost proclamată zi oficială, la Geneva, când s-a ţinut Conferinţa Mondială pentru Bunăstarea Copiilor.

Anul acesta Ziua Copilului vine și cu o minivacanță, atât pentru copii, cât și pentru părinți. Va fi o zi cu totul specială, plină de activități distractive.
 
Dacă sunteți în căutarea unui dar ceva mai deosebit, vă venim în ajutor cu o selecție de sugestii pentru copii dumneavoastră: 
  
O petrecere cu animatori pentru copii

Mickey Mouse, Superman sau orice alt personaj îndrăgit de prichindei poate fi invitat la un astfel de eveniment! Verifică ofertele locurilor de joacă, ce practică, de regulă, prețuri personalizate pentru petrecerile de acest gen.
La Constanța, la un loc de joacă, intrarea este între 30-50 de lei.
 
Un puzzle monster Truck

O idee de cadou foarte frumoasă pentru părinții care au copii, în special băieți pasionați de LEGO. Acest puzzle este oarecum ceva mai special în ideea în care piesele sunt în întregime din lemn, iar rezultatul final are un efect vizual absolut fantastic.

 
Trotinetă pentru plimbări distractive în aer liber 

Mișcarea și activitățile desfășurate în aer liber sunt foarte importante pentru dezvoltarea copiilor, ajutând la consolidarea unui sistem imunitar puternic, dar și a diverselor aptitudini. Dacă vrei să-i oferi un motiv în plus să petreacă timp de calitate în aer liber, atunci un cadou inspirat pentru copii de 6-7 ani este o trotinetă.

Figurine cu personajele favorite 

Juniorul tău este pasionat de figurine inspirate din filme și seriale celebre? Atunci una în plus nu strică niciodată, fiind un cadou haios, perfect pentru copiii de 7 ani. O idee bună ar putea-o constitui mașinuțele  Cars atât de îndrăgite de cei mici.

Monstruleții din laborator – Borcanul cu lavă

Este un cadou de 1 iunie care îmbină știința cu bucuria copilașilor de a descoperi figurine haioase. Cei mici trebuie să dea drumul unei capsule misterioase în vulcan, să adauge apa și apoi să observe cum se dizolvă capsula și apare o figurină simpatică.
 
Personajul preferat, un cadou mult așteptatOrice copil are un personaj preferat, care face parte din universul lui imaginar. Ce-ai zice dacă l-ai aduce în camera lui, în format 3D, să-i vegheze somnul, să pornească în aventuri împreună? Astfel, poți vota pentru un fototapet pentru copii.
 
Ou T-RexE

Un cadou care îl va învața pe cel mic să fie răbdător și îi va oferi un nou prieten la colecția de jucării. Este un cadou captivant care constă în punerea oului într-un recipient cu apa suficientă cât să-l acopere. Oul se va sparge treptat dupa 72 h, iar dinozaurul va ieși. După ce oul se sparge în întregime, adăugăm din nou apa în recipient. Dinozaurul va continua să crească timp de 14 zile. După toate acestea, poți să muți dinozaurul într-un recipient mai mare și să-l admiri cum crește. Crezi că îi va plăcea micuțului tău?
 
Gadgeturi

Pentru unii copii, în zilele noastre, acestea ocupă primul loc pe lista de dorințe. Le vor prefera în locul oricărei jucării. O tabletă, un smartphone, un smartwatch, console de jocuri sunt doar câteva dintre cadourile ce în mod sigur îl vor încânta pe copilul tău.
 
Indiferent ce cadou alegi să-i oferi unui copil, ține cont de preferințele sale. Oricât de mult timp ai investi în alegerea acestuia, dacă nu este pe gustul destinatarului, va sfârși uitat printr-un colț.
 


Citește și: Aveți grijă de unde cumpărați jucării pentru copii! Mii de modele contrafăcute, depistate în Portul Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alegerea țesăturilor potrivite pentru îmbrăcămintea copiilor

26 Mar 2024 342

Premergător copii, un excelent aparat de exerciții pentru primii pași

26 Feb 2024 412

ANPIS 161.961 de persoane beneficiau de indemnizația pentru creșterea copilului, în luna noiembrie 2023

13 Jan 2024 677

ANPIS 161.961 de persoane beneficiau de indemnizația pentru creșterea copilului, în luna noiembrie 2023

13 Jan 2024 584

„Îngerii să îi vegheze, micul și inimosul hocheist, drumul lin către cer“ Fiul patronului de la Ferma Dacilor a murit în incendiu. Băiatul era sportiv

27 Dec 2023 1768

Declarații de avere Maria Arnăutu, șef serviciu la SPIT Constanța. Soțul, asociat unic și administrator al Mihailidis & CO LTD SRL, cu contracte publice (DOCUMENTE)

27 Nov 2023 1165

Guvernul României Ziua Internațională a Drepturilor Copilului, marcată de Guvern

20 Nov 2023 523

Guvernul RomânieiProgramul premierului Marcel Ciolacu - 20 noiembrie 2023

20 Nov 2023 575

ISU Bihor20 Noiembrie - Ziua Internațională a Drepturilor Copilului

20 Nov 2023 422

IPJ Vaslui Activități preventive desfășurate de polițiștii vasluieni 24 septembrie

24 Sep 2023 596

ZIUA LIVE SOS Spitalul Mama și Copilul Stelian Ion – „De ce nu luptă președintele CJC pentru spitalul de pediatrie? Trebuia să-l convingă pe Rafila să șteargă Constanța de pe lista neagră”! (VIDEO)

14 Sep 2023 1750

ZIUE LIVE Deputatul Stelian Ion, precizări despre Spitalul Mama și Copilul din Constanța (VIDEO)

14 Sep 2023 1033

ZIUA LIVE Spitalul Mama și Copilul din Constanța a fost pus "la întârzieri" din pix?

13 Sep 2023 1431

IPJ Arad Buletin de presă

07 Sep 2023 581

Cine se află în spatele ONG-urilor decorate de Klaus Iohannis de Ziua Copilului

13 Jun 2023 1734