17 profesori constănţeni, promovaţi pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional

Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele obţinute de cadrele didactice constănţene care s-au înscris în noua etapă a Concursului Naţional de Selecţie pentru constituirea Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional. În judeţul Constanţa, din cele 29 de cadre didactice care şi-au depus dosarele, 17 au promovat. Până pe 15 noiembrie 2013, candidaţii declaraţi „respinşi” pot depune contestaţii la Inspectoratul Şcolar, respectiv la MEN. Între 20-21 noiembrie contestaţiile depuse vor soluţionate, iar rezultatele finale se vor afişa pe data de 22 noiembrie 2013.
 
Cine sunt
 
Stavăr-Vergea Izabela de la Şcoala Gimnazială Constantin Angelescu (100 puncte), Codreanu Alina Diana de la ISJ Constanţa (95 puncte), Cucoară Laura de la Liceulcu Program Sportiv (95 puncte), Frangopol Daniela de la ISJ Constanţa (92 puncte), Mitescu Veronica de la Colegiul de Arte Regina Maria (92 puncte), Moşteanu Leonora de la Colegiul Agricol Poarta Albă (92 puncte), Daniela Martina de la ISJ Constanţa (90 puncte), Cristina Pârvu de la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncuşi (85 de puncte), Agighioleanu Aurela de la Şcoala Remus Opreanu (83 de puncte), Magdalena Martinescu de la Liceul cu Program Sportiv (83 de puncte), Grigorescu Ileana Monica de la Liceul Tehnologic de Electrotehnică (80 puncte), Dumitra Matei de la Grădiniţa Amicii (80 puncte), Ciucan Dragoş Octavian de la ISJ Constanţa (78 puncte), Butuman Manuela de la ISJ Constanţa (75 puncte), Cârnu Irina de la Şcoala 1 Peştera (72 puncte), Tudose Roxana Elena de la Liceul Tehnologic Jean Dinu din Adamclisi (71 puncte), Găvănescu Nina Raluca de la Şcoala Gimnazială Mihail Sadoveanu din Medgidia (70 puncte).

Selecţia cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional se află la runda a V-a. Începând cu anul şcolar 2012 - 2013, inspectoratele şcolare judeţene pot scoate anual la concursul de selecţie pentru dobândirea calităţii de membru al corpului naţional de experţi în management educaţional un număr de locuri de cel mult 5% din totalul posturilor didactice existente în judeţ, pentru care se organizează concursul. Potrivit metodologiei, la concursul de selecţie pentru dobândirea calităţii de membru al corpului naţional de experţi în management educaţional poate participa orice cadru didactic care îndeplineşte următoarele condiţii: face dovada acumulării a 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educaţional, este titular în învăţământ şi are cel puţin gradul didactic II sau titlul ştiinţific de doctor, a obţinut calificativul „foarte bine” în ultimii 4 ani şi nu a fost sancţionat disciplinar în anul şcolar curent, nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o funcţie de conducere sau de îndrumare şi control în învăţământ prin hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală, nu a fost exclus, conform prevederilor art. 21, din Registrul naţional al experţilor în management educaţional.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Directori, profesori şi învăţători constănţeni vor să devină experţi în management educaţional

03 Sep 2014 8412

335 de profesori constănţeni pot deveni experți în management educațional

22 Aug 2014 2133