200 de copii sărbătoresc Halloween alături de voluntarii United Hands România și de militarii americani de la Mihail Kogălniceanu

200 de copii vor marca, sâmbătă, sărbătoarea de Halloween la Tenis Club IDU, în stațiunea Mamaia. Evenimentul intitulat Fall Festival Costume Party, ajuns la a doua ediție, este organizat de Asociația United Hand România în colaborare cu militarii de la Black Sea Rotational Force (BSRF - 14) și cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Asociația United Hands România, la acțiune vor participa copii din centrele de plasament „Delfinul“, „Antonio“, de la Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgență - CPCRU, Ovidiu, dar și din cadrul unor fundații și organizații nonprofit din Dobrogea - Fundația Nightingales, Fundația Giovanni Bosco, Asociația Fair Play. De asemenea, au răspuns invitației Asociației United Hands România și 30 de copii de la Uniunea Democrată a Tătarilor Turco - Musulmani din România. Toți participanții la acțiune vor primi cadouri din partea sponsorilor, dar și o masă caldă. Acțiunea de sâmbătă va începe la ora 14. Timp de patru ore, copiii însoțiți de supraveghetori vor participa la jocuri distractive alături de voluntarii Asociației United Hands România și de militarii de la Black Sea Rotational Force, iar pentru prima dată, vor avea parte și de o surpriză. La evenimentul din acest an va participa o mascotă, care se va juca și se va fotografia cu cei mici. Personajul este nimeni altul decât M&M, îndrăgita bomboană de ciocolată, cunoscută din reclamele pentru copii, care îi va provoca pe cei mici la un concurs inedit.

„Le-am pregătit copiilor multe jocuri, surprize și concursuri special concepute pentru acest eveniment: un concurs în care vom premia cele mai frumoase costume de Halloween și un concurs în care copiii vor trebui să ghicească numărul de bomboane M&M dintr-un borcan. Îi așteptăm pe toți alături de noi, să sărbătorim împreună începutul toamnei“, a declarat organizatorul petrecerii, Mihaela Buzilă, din partea Asociației United Hands România.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.