4 sfaturi pentru relaxare și reîmprospătare de vară în casă



Nu este neapărat nevoie să efectuezi mari modificări pentru a reîmprospăta aspectul locuinței și a-l alinia cu sezonul card. După cum se știe, detaliile sunt cele care fac diferența.
Designerii au prezentat deja principalele tendințe din acest an în materie de lenjerii de pat și culori în trend pentru aceste produse și au sugerat oamenilor 4 sfaturi prin care ei pot face mici schimbări în casă, pot înveseli și îmbunătăți considerabil design-ul din spațiul interior și mai ales din living sau dormitor.
 

Alege culori în trend la lenjerii de pat




Gama de culori în tendințele modei la lenjerii de pat includ în special nuanțele de roz, verde, albastru deschis sau bleu. Cele mai moderne lenjerii de pat au tonuri versatile de roz, verde și imprimeuri fermecătoare specifice sezonului estival. Aceste culori la modă funcționează bine cu multe alte nuanțe, care se pot regăsi în designul de interior al casei.
 

Asortează lenjeria de pat cu stilul personal



Pentru a avea un dormitor așa cum ți-ai dorit, asortează lenjeria de pat cu anumite elemente din cameră, în stilul tău personal, astfel încât să oferi spațiului interior un aspect nou. Alege un model adecvat din gama de lenjerii de pat de cea mai bună calitate și adu în propria casă o senzație neașteptată de confort, eleganță și originalitate.
Începe cu alegerea unui așternut de pat de calitate înaltă, cu un model care se potrivește cu elementele de decor din dormitor. Merită să investești într-o lenjerie nouă de pat, mai ales acum când poți beneficia de oferte speciale la produsele de pe CumparaMisim.ro, cum sunt:
  • Oferta 1+1 gratis la lenjerii de pat
  • Oferta de lenjerii de pat + o pilotă cadou, perfectă pentru orice anotimp
  • Oferta de lenjerii de pat dublu realizate din finet, ce includ 6 piese și o pătură Cocolino cadou
  • Oferta TRIO la pături și lichidarea de stoc la lenjerii de pat, reducerile la aceste articole fiind foarte mari.


Pături și cuverturi



Pentru a avea un dormitor mai elegant, alege o lenjerie de pat colorată, cu imprimeu modern, care este mai veselă și mai de actualitate. Poți folosi și perne elegante, o pătură interesantă sau o cuvertură cu model unic, foarte elegant. Aducerea unor texturi neașteptat (cum sunt cele plușate, jacquard sau din blană) poate fi o idee bună, pentru a reîmprospăta design-ul și atmosfera în dormitor.

Păturile din bumbac sunt confortabile și disponibile la prețuri accesibile în această perioadă. Le poți folosi pentru pat și canapea, pentru protejarea lenjerii de pat și schimbarea aspectului complet al camerei. Există și pături texturate, cu ciucuri sau din blană, grofate și pufoase Cocolino, care sunt perfecte pentru pat dublu sau o canapea extensibilă. Păturile Cocolino sunt moi și pufoase, se spală la cel mult 40⁰C automat, fără a folosi înălbitori chimici. 

Cu siguranță orice pat din casa ta va arăta mai bine acoperit cu o pătură frumoasă, care va face din acest loc unul mai relaxant și mai reconfortant. Pătura este și primitoare și călduroasă, poate avea un aspect modern, mai ales dacă se alege un model în nuanțe de culori liniștitoare, care ajută și la relaxare.


Colecția de pături din acest magazin online este foarte variată, cuprinde produse care sunt durabile, lavabile la mașina de spălat automată și foarte frumoase. Ele au imprimeuri strălucitoare, în culori neutre și luminoase, specifice de vară.
 

Fața de masă

Dacă ești interesat de decorul casei, nu uita de fața de masă din bumbac sau din alt material elegant, care va schimba atmosfera în cameră, mai ales în living. Acest element merită atenția ta, mai ales că este foarte eficient și economic și poate îmbunătăți rapid aspectul mesei tale. Cu ajutorul lui, masa devine mai specială, mai elegantă și primitoare pentru cei dragi din familie și pentru alți invitați.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Iată de la cine cumpără Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ lenjerie de pat și accesorii pentru uniforme militare! (DOCUMENT)

28 Apr 2023 1114

Lenjerii de pat contrafăcute depistate într-un container sosit din China în Portul Constanța (GALERIE FOTO)

27 Mar 2023 936

Consiliul Județean Tulcea cumpără lenjerie pentru Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Tulcea va fi modernizată (DOCUMENT)

17 Mar 2022 2679

Spitalul Militar de Urgență Constanța a cumpărat lenjerie de pat, pleduri, perne și saltele. Societățile câștigătoare (DOCUMENT)

23 Dec 2021 2482

Spitalul Militar de Urgență Constanța a cumpărat lenjerie de pat și papuci de unică folosință (DOCUMENT)

20 Dec 2021 2246

Iată cât de des ar trebui să vă spălați, de fapt, lenjeria de pat

09 Jun 2021 1529

Cât va achita CFR Călători SA pentru spălarea lenjeriei din dormitoarele şi cuşetă în Revizia de Vagoane Mangalia (document)

22 May 2020 2163

Trei firme vor furniza lenjerie de pat şi accesorii Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa (document)

18 May 2020 4296

Achiziție în plină criză a răspândirii COVID-19 Spitalul de Urgență Județean Constanța a cumpărat lenjerie și accesorii de pat (document)

28 Mar 2020 2901

Dolas Ecotrade din Braşov, contract cu CFR Călători SA Constanţa (document)

29 Jul 2019 2518

Firmă de casă a CFR Constanţa se va ocupa de spălarea lenjeriei de pat din mai multe substaţii din judeţ (document)

24 Jul 2019 2451

Incendiu la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Incredibil de la ce a pornit focul

07 Apr 2019 1580

Cine va spăla lenjeria de pat de la dormitoarele de personal CF din Revizia de Vagoane Constanţa, Mangalia şi Medgidia (document)

27 Aug 2018 2286

Lenjerie şi accesorii de pat de 80.000 de euro?! Bugetul Spitalului de Pneumoftiziologie este de peste 3 milioane de euro! (document)

23 Aug 2016 3100

Lenjerii de pat şi plante medicinale, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, confiscate la Constanţa

08 Apr 2016 2670