5 lucruri de neratat într-o vacanță în Antalya!

Sursa foto: unsplash.com
Antalya sau mai bine zis marea noastră iubire! Cea mai populară destinație de vacanță a turcilor, este locul ideal pentru o oază de relaxare cu all inclusive. Este atât de ofertantă încât atrage și surprinde mii de turiști anual. Cum arătă sejurul în Antalya? Iți spunem noi, plaje superbe, sporturi nautice, atracții turistice, excursii de o zi , cultură gastronomică și multe cumpărături.

În Antalya găsim poate cea mai mare ofertă hotelieră, atât de multe hoteluri și atât de diverse fiind capabile să satisfacă orice cerință! Poți alege din sutele de hoteluri Antalya cu all inclusive din stațiunile sale și cu siguranță nu o să fii dezamăgit. Alege și o cursă charter Antalya și ești cu un pas mai aproape de vacanță!

Aici nu se plictisește nimeni, indiferent de vârstă, există o mulțime de lucruri de făcut pentru toată lumea. Găsim atât în orașul vechi cât și în împrejurimi o mulțime de atracții turistice, puteți face excursii de o zi impresionante, să mergeți într-o croazieră sau pur și simplu să vă relaxați pe plajă sau în resorturile de lux.
  1. Orașul vechi, asemănător unui labirint este făcut parcă pentru plimbări relaxante. Vechile case otomane cu acoperiș roșu, astăzi transformate în hoteluri, restaurante, magazine de suveniruri te duc cu gândul la vremuri de mult apuse. Este mai mult un loc cu atmosferă veche a lumii, dar exista și câteva atracții mici precum: piața principală, Tekeli Mehmet Pașa Mosque, sau grațiosul Kesik Minare (minaretul trunchiat). De asemenea, puteți vizita și portul vechi, un conglomerat pitoresc de buticuri, restaurante, cafenele și iahturi impunătoare.
  2. Tur de munte Phaselis și Tahtali. Pășiți pe ruinele vechiului Phaselis și admirați templele, vechiul amfiteatru și băile romane. În plus puteți face limbări prin pădurea de pini, înota în ape limpezi precum cristalul, iar plajele din cele 3 golfuri sunt absolut fermecătoare. De asemenea, telecabina urcă până pe vârful muntelui Olympos, la 2.365 m unde priveliștea iți taie respirația. Aici vă puteți bucura de panorama stațiunii Kemer și a satelor din jur.
  3. Poarta lui Hadrian este una din principalele porți de intrare în Kaleiçi. Aceasta a fost înălțată în onoarea vizitei împăratului Hadrian. Făcută din marmură cu trei arcuri, flancată de turnuri impozante și cu decorațiuni sculptate, este de o frumusețe rara.
  4. Cascada Duden este una din cele mai vizitate atracții ale Antalyei. Un parc natural înconjoară cascada. Priveliștea este uimitoare și ideală pentru cele mai frumoase fotografii de vacanță, aveți posibilitatea să o priviți atât de pe mal cât și la o plimbare cu bărcuțele de închiriat.
  5. Delfinariul și Aqualand nu trebuie ratate. Parcul acvatic are peste 23 de tobogane cu apă de diferite dimensiuni, piscine pentru copii, cascade, tuneluri, râuri, spectacole de divertisment atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. În cadrul delfinariului puteți admira delfini, foci și balene albe. Spectacolele bucură orice privitor. De asemenea, puteți avea o experiență inedită înotând alături de delfini.
Antalya este o destinație all inclusive din toate punctele de vedere, facilitați la cele mai înalte standarde, obiective turistice atractive, distracție și ospitalitate turcească. Este ideală pentru toate categoriile de vârstă, oferind câte ceva pentru fiecare! Cu siguranță primele cuvinte care iți vin în minte când spui Turcia sunt plajă, soare și mare, dar dincolo de hotelurile de lux, plajele cu nisip fin, găsiți obiective turistice care nu trebuie ratate.

Dacă ți-am trezit interesul și dorești ca Antalya să fie destinația ta de vacanță în vara aceasta, noi, Agenție de turism din Constanța, Tomis Travel iți stăm la dispoziție și putem alege cel mai bun hotel cu cele mai tari facilitați de distracție!

Sursa foto: unsplash.com

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Paralela45 relansează cursele charter cu destinație Antalya, cu plecare din Constanța! Ce alte destinații preferă românii? (VIDEO)

19 Mar 2024 1087

LIVE CCINA, Paralela45 și Aeroportul Mihail Kogălniceanu Constanța, despre vacanțele de vară 2024 (FOTO+VIDEO)

19 Mar 2024 838

MAEMinistrul afacerilor externe Luminița Odobescu va participa la cea de-a 3-a ediție a Forumului Diplomatic de la Antalya

01 Mar 2024 652

Kempo CS Medgidia ridică ștacheta performanței. Își dorește medalia de aur și la Campionatul Mondial

12 Jan 2024 1143

Constanța. Maria Alessia Vrâncianu Panciu, triplă campioană europeană Festivitate de premiere - surpriză la Colegiul Comercial „Carol I“ (GALERIE FOTO)

08 Dec 2023 1338

Gimnastică aerobică Medalii pentru Constanța la Campionatul European (GALERIE FOTO)

21 Nov 2023 912

Un sejur în Antalya te va conduce direct spre o vacanță inedită cu "parfum" oriental! Iată de ce!

20 Nov 2023 742

CS Medgidia, șase medalii la Campionatul Național de Grappling (GALERIE FOTO)

23 Oct 2023 906

CS Medgidia Ionel și Eric Crînguș, tată și fiu, medaliați la Campionatul European de Kempo (GALERIE FOTO)

13 Oct 2023 1159

CS Farul Constanța. Gimnasta Alexia Vânoagă, vicecampioană la FOTE 2023 „Și-a reconfirmat valoarea și constanța“ (GALERIE FOTO)

01 Aug 2023 1474

Gimnasta constănțeană Sabrina Maneca Voinea încheie Campionatul European pe podium

16 Apr 2023 2001

Gimnastică Locul obținut de constănțeanca Sabrina Maneca Voinea la Campionatele Europene din Antalya

15 Apr 2023 3169

Gimnastică România s-a calificat la Campionatul Mondial. Sabrina Maneca Voinea, prezentă în două finale pe aparate la Euro

13 Apr 2023 1893

Gimnaste constănțene, la Campionatul European. Sabrina Maneca Voinea va concura la toate cele patru aparate

08 Apr 2023 12269

Gimnasta constănțeană Alexia Vânoagă, vicecampioană mondială de junioare (GALERIE FOTO)

02 Apr 2023 1711