5 moduri în care jocurile de noroc pot aduce profit la munca ta

Un jucător care joacă un joc. Sursa foto: unsplash.com

Există o neînțelegere masivă în conceptul de gaming, conform căreia doar cei care nu au crescut joacă jocuri video, s-a schimbat odată cu progresele din industria jocurilor și cu introducerea sporturilor electronice. Mulți oameni joacă acum jocuri video în mod competitiv și câștigă bani din acest lucru. În plus, studiile au arătat că jocurile pot fi cu adevărat utile în afaceri, iar multe companii de top le integrează acum în cultura lor.
 
În postarea de astăzi de pe blog, vom discuta cinci moduri în care jocurile pot aduce profit în munca dumneavoastră. Veți afla câteva beneficii importante ale jocurilor de noroc în lumea corporatistă și factorii pe care trebuie să îi luați în considerare pentru a profita la maximum de ele. Acestea fiind spuse, haideți să ne aruncăm direct în subiect.
 

#1 Crește productivitatea

Unul dintre principalele avantaje ale jocurilor de noroc la locul de muncă este că pot contribui la creșterea productivității. De asemenea, o productivitate crescută aduce mai mult profit. Potrivit unui studiu, jucatul jocurilor video timp de 45 de minute poate crește productivitatea la locul de muncă cu 20%. După ore lungi de muncă, este obișnuit ca angajații să fie obosiți. Dacă aceștia continuă să lucreze în ciuda oboselii, pot face greșeli care pot costa compania.
 
În loc să vă forțați angajații să continue să lucreze în ciuda oboselii, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a le oferi creierului lor o pauză, iar jocurile reprezintă una dintre cele mai bune modalități de a realiza acest lucru. Tu și angajații tăi vă puteți lua o pauză jucând jocurile de cazino preferate la cazinourile online listate pe https://cazinourionline.com/. Jocul pentru câteva minute vă va face să vă simțiți mai relaxați și mai energici pentru a aborda mai multe sarcini. Astfel, îmbunătățind productivitatea.

#2 Creează o comunitate

În afară de faptul că sunt un bun antistres, jocurile de noroc pot contribui, de asemenea, la crearea unei comunități la locul de muncă. Oamenii au adesea tendința de a lucra mai bine unii cu alții atunci când se înțeleg între ei.  Nu există o modalitate mai bună de a realiza acest lucru decât prin jocuri.
 
Fie că lucrați de la distanță sau într-un spațiu fizic de birou, puteți juca diferite tipuri de jocuri cu colegii dumneavoastră și vă puteți bucura de o experiență extraordinară. Acest lucru îi poate ajuta pe angajați să construiască relații mai bune, să rezolve provocările și să colaboreze mai bine. De fapt, unele companii au o comunitate de gameri pe site-urile lor, unde angajații se pot întâlni pentru a discuta și a juca în turnee. Unii angajați au transformat jocurile într-un hobby.

#3 Îmbunătățește abilitățile transferabile

Un alt mod în care jocurile de noroc pot fi profitabile pentru munca dumneavoastră este prin intermediul competențelor transferabile. Atunci când jucați jocuri, puteți dobândi diferite tipuri de abilități care pot fi destul de utile în spațiul de lucru. De exemplu, jocuri precum șahul necesită gândire strategică și rezolvare de probleme, cu aceste abilități le puteți integra în problemele și soluțiile din viața reală.
 
În plus, unele jocuri online necesită ca jucătorii să comunice între ei. De exemplu, în cele mai jucate jocuri First Person Shooter din lume, trebuie să comunicați cu membrii echipei și să dezvoltați strategii pentru a învinge adversarii. Prin dobândirea și transferul acestei abilități de comunicare, angajații dvs. pot lucra mai bine împreună, iar organizația dvs. va avea mai mult succes.

#4 Inspiră idei noi

Potrivit unui studiu, jocurile pot inspira creativitatea. Un angajat care joacă jocuri video poate obține idei noi care pot fi utile pentru afacere dintr-un joc. Poate știți că atunci când cineva este inspirat, nu există aproape nimic pe care să nu-l poată realiza. Faptul de a avea idei noi poate ajuta afacerea dumneavoastră să obțină acel avantaj competitiv atât de necesar. În plus, poate genera venituri și profituri masive pe termen lung.

#5 Utilizați jocurile de noroc ca un instrument

Unele companii interzic jocurile de noroc la locul de muncă, deoarece nu le văd ca pe un instrument. Odată cu progresele tehnologice, organizațiile de top au transformat gamificarea într-o armă secretă pentru a obține rezultate mai bune. Acestea o folosesc pentru diferite aspecte ale proceselor lor, de la recrutare la formare și în scopuri de stimulare. Adevărul este că există multe lucruri pe care întreprinderile le pot schimba pentru a avea succes, iar încorporarea gamificării este unul dintre ele.

Să știi când să tragi linie

În ciuda tuturor beneficiilor pe care le aduce gamificarea în afaceri și încurajarea angajaților să se joace, trebuie să știți când trebuie să trageți linia. Scopul ar trebui să fie întotdeauna acela de a îmbunătăți afacerea. Așadar, atunci când un angajat petrece prea mult timp jucând jocuri în loc să lucreze, trebuie să trageți linia.
 
Pentru a încorpora jocurile de noroc în afacerea dvs. și a profita de ele cu succes, ar trebui să stabiliți întotdeauna câteva reguli. De exemplu, unele organizații au anumite perioade din timpul zilei în care lucrătorii sunt liberi să se joace și să se relaxeze înainte de a se întoarce la birouri pentru a se confruntă cu sarcinile. Așadar, încercați diferite reguli pentru a vedea ce funcționează perfect pentru afacerea dvs.

Încheiere

Din diferitele puncte pe care le-am evidențiat în acest articol, este evident că jocurile de noroc pot fi o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți afacerea și de a obține mai mult profit. Nu uitați că jocurile pot crește productivitatea angajaților, deoarece le oferă pauza necesară și o cale de relaxare de la locul de muncă. În plus, atunci când este folosit în mod corespunzător, puteți folosi jocurile pentru a crea o comunitate, permițând angajaților dvs. să lucreze mai bine împreună.
 
De asemenea, puteți dobândi numeroase competențe transferabile prin intermediul jocurilor, cum ar fi rezolvarea problemelor și gândirea strategică. Jocurile inspiră idei noi, permițând oamenilor să gândească în afara cutiei și să creeze ceva spectaculos. Dacă folosiți gamificarea ca instrument și nu o vedeți ca pe o pierdere de timp, s-ar putea să puteți profita de ea în afacerea dumneavoastră. Cu toate acestea, nu uitați să trageți întotdeauna o linie și să creați reguli pentru a împiedica angajații dvs. să devină dependenți de jocuri și să nu facă munca necesară.

Sursa foto: unsplash.com
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vrei să dai bacșiș la cazinou? Ia-te după modelul din Vegas

10 Aug 2022 671

Mario Star SRL angajeaza supraveghetori jocuri de noroc

04 Aug 2022 676

Ultimele tendințe ale sectorului de jocuri de noroc online

02 Aug 2022 626

Tâlhărie la o agenție de jocuri de noroc din Slatina, județul Olt. Câți bani a sustras suspectul

24 Jul 2022 705

Industriile Casino & iGaming vor prezenta inovațiile anului la SBC Summit Barcelona

22 Jul 2022 749

Un bărbat organiza jocuri de noroc de tip „alba-neagra”, în stațiunea Costinești. Ce s-a întâmplat cu acesta. Anunțul Poliției

20 Jul 2022 1173

Oficial De luna viitoare, impozite mai mari pentru câștigurile din jocurile de noroc

19 Jul 2022 813

Proiect OUG Taxe și impozite mai mari pentru câștigurile din jocuri de noroc

13 Jul 2022 789

Firmele de pariuri din Marea Britanie nu vor o nouă taxă

17 May 2022 799

Un jandarm din Constanța a câștigat la jocuri de noroc o mică avere, iar acum are probleme cu legea, pentru că nu ar fi declarat veniturile (DOCUMENTE)

15 Apr 2022 1462

Declarație de avere Angelin Țopea, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, patru terenuri, un apartament și două mașini. Câștiguri și din jocuri de noroc (DOCUMENTE)

31 Mar 2022 1030

Top 5 motive pentru care jucătorii aleg cazinourile online

17 Mar 2022 905

Licența de cazinou din New York va costa „cel puțin” 1 miliard de dolari

17 Mar 2022 1100

Loteria Română Duminică vor fi trageri duble și premii suplimentate la principalele jocuri

06 Mar 2022 904

De ce rotirile gratuite sunt obligatorii în cazinourile online în 2022

04 Mar 2022 1104