5 motive să mergi cu copii într-o vacanță în Kusadasi!

Vacanță Kusadasi Turcia. Sursa foto: unsplash.com
Kusadasi este o destinație preferată de familiile cu copii. Se ajunge relativ ușor, majoritatea hotelurilor oferă servicii all inclusive și o mulțime de facilitați pentru cei mici, plaje cu nisip fin, apa mării potrivită chiar și pentru bebeluși și prezența aqua parcurilor.

Da, Turcia este despre all inclusive și vă spunem noi, excelează la acest capitol. Alege unul din nenumăratele hoteluri all inclusive Kusadasi și te vei convinge singur de calitatea serviciilor oferite. De asemenea, majoritatea oferă servicii pentru copii, tobogane de toate dimensiunile, piscine, activități de divertisment, chiar și preparate culinare specifice, atât cei mici cât și cei mari se vor simții răsfățați!

Vacanța în Kusadasi este despre răsfăț, relaxare pe plajă, la piscină, shopping, despre numeroase bogații ale antichității, precum Efes, despre vestigii religioase, precum Casa Fecioarei Maria, despre minuni ale naturii, precum Pamukkale fiind ideală pentru toate categoriile de vârstă. Și pentru că dorim să iți demonstrăm acest lucru în continuare prezentăm 5 motive pentru care Kusadasi este o destinație prietenoasă cu copii!
  1. Adaland, Aquafantasy și Tortuga Pirate Island. Adaland este cel mai mare waterpark din Europa, iar pe lângă varietatea de tobogane iți poți exersa abilitățile la rafting sau la surf. Poți încerca cel mai mare tobogan respectiv Amazoon Familym sau piscina cu valuri sau chiar Water Coaster-ul. Iar zonele pentru copii sunt minunate. În Aquafantasy puteți să vă distrați in toboganul cu apă 4 în 1, sau Boomerango, Crazy Raft și X-treme în care atingeți viteze uimitoare. Iar în Tortuga Pirate Island găsim 11 tobogane și multe piscine și mini bazine pentru cei mici. Distracția este garantată în aceste parcuri pentru toată lumea, părinți și copii!
  2. Parcul Național Dilek la doar 28 km de Kusadasi se găsește această zonă protejată, cu numeroase specii de plante și pasări. Tot aici se poate vizita și Peștera lui Zeus, o mica peșteră cu ape turcoaz ideale pentru o bălăceală și se pot face "tur safari" pentru cei ce doresc mai multă adrenalină. De asemenea, se organizează o mulțime de activități pentru adulți și copii precum: alpinism, ciclism, echitație, drumeții, plimbări culturale sau chiar excursii botanice și de prezentare a pasărilor.
  3. Plaje cu facilități pentru toate vârstele. Aproape toate oferă posibilitatea practicării sporturilor nautice, iar una din cele mai bune plaje este Ladies Beach, apreciată în special de familiile cu copii, nisipul fiind fin, intrarea lină în mare și pentru cursurile de înot cu cei mici. Alte plaje ideale pentru copii sunt Pamucak și Yilanci Burnu.
  4. Hoteluri cu facilități pentru cei mici. Majoritatea hotelurilor din Kusadasi oferă tot ce iți poți dorii: locuri de joacă, aqua parcuri, plajă cu nisip fin și intrare lină în mare, kids club pentru toate vârstele, mâncare preferențială și tot ce iți poți dorii în cameră (cădiță, pătuț, bonă, oliță, etc.). Iar conceptul de all inclusive ne scapă de multe griji.
  5. Tur de călărie printre pădurile de pin și pe plaja Pamucak este o altă oportunitate de distracție. Căluții sunt nerăbdători să te poarte prin valurile ce se sparg la mal.
Kusadasi este o destinație all inclusive, satisfăcând până la cele mai pretențioase cerințe, perfectă pentru o vacanță în familie. Sunt atât de multe lucruri de făcut încât nu se plictisește nici un membru al familiei. Este o destinație populară în primul rând pentru plaje frumoase, mare limpede, obiective turistice încărcate de istorie și multă, multă distracție, atât cei mici cât și cei mari se vor simții răsfățați! Dacă ți-am trezit interesul și dorești ca Kusadasi să fie destinația ta de vacanță în 2022, nu sta pe gânduri, noi Agenție de turism din Constanța, iți venim în ajutor să găsim cea mai bună ofertă!
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.