A doua licitație, organizată de fiscul din Constanța pentru valorificarea a două terenuri deținute de Primăria Cogealac (DOCUMENT)

  • Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Constanța scoatela licitație, pentru a doua oară, două terenuri deținute de Comuna Cogealac.
  • Licitația va avea loc pe data de 2 aprilie 2024.
 
Ministerul Finanțelor prin Agenția Națională de Administrare Fiscală, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța anunță organizarea unei proceduri publice pentru valorificarea a două  terenuri deținute de Primăria Cogealac.
 
Licitația va avea loc pe data de 2 aprilie, ora 13.00, în municipiul Constanța, bd. Tomis nr.312 A.
 
Participanții la această licitație vor putea cumpăra un teren agricol, în suprafață de 36.000 mp, pășune, situat în parcela PS 1343, comuna Cogealac. Licitația va porni de la prețul de 67.098 lei, exclusiv TVA.
 
Terenul este grevat de următoarele sarcini: proces-verbal de sechestru nr. 716318/22.08.2023, creditor AJFP Constanța.
Cel de-al doilea teren are o suprafață de 120.000 mp, pășune, situat în parcela PS 1340/2, situat în comuna Cogealac. Licitația va porni de la prețul de 223.659 lei, exclusiv TVA.
 
Bunul este grevat de următoarele sarcini: proces-verbal de sechstru nr. 716318/22.08.2023, creditor AJFP Constanța.
 
Cei care pretind vreun drept asupra acestui bun sunt invitați să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesați în cumpărarea bunului respectiv sunt invitați să se prezinte Ia termenul de vânzare Ia locul fixat în acest scop și până Ia acel termen să prezinte oferte de cumpărare.
 
Pentru participarea Ia Iicitație ofertanții vor depune, cu cel puțin o zi înainte de data Iicitației, oferta de cumpărare și dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației.
 

 
PRECIZĂRI:
 

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de vânzare a bunurilor deținute de comuna Cogealac.
 
Citește și:
 
Trei terenuri deținute de Primăria Cogealac, scoase la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

Primăria Cogealac contestă amenda dată de Garda de Mediu Constanța. Dosarul, pe masa magistraților

Cumpărări directe Constanța: Anything Construct SRL, fosta Duta Konstruct 2002 SRL, a obținut, în doar două zile, cinci contracte de la Primăria Cogealac (DOCUMENTE)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Trei terenuri deținute de Primăria Cogealac, scoase la licitație de fiscul din Constanța (DOCUMENT)

26 Feb 2024 934