A fost ales un nou administrator al societății Eco Power Wind SRL

În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia Adunării Generale a Asociaților societății Eco Power Wind SRL din data de 31.01.2019.
 
Muntmark Emanuel, Aldea Ana-Mihaiela, Ciobica Gheorghe-Dan, Brudaru Virgil-Vasile, Lemonte Emil, Mrejeru Cătălin, Pavel Emil-Robert, în calitate de asociați ai Eco Power Wind SRL, deținând împreună 100% capitalul social al societății, au hotărât modificarea actului constitutiv al societăți. Astfel, a fost revocată Ana-Mihaiela Aldea din funcția de administrator al societății. De asemenea, a fost aprobată descărcarea de gestiune a acesteia pentru activitatea desfășurată în calitate de administrator. În locul ei a fost numit în funcția de administrator Muntmark Emanuel, pentru o perioadă nelimitată.
 
În urma modificărilor actului constitutiv al societății astfel cum au fost menționate în hotărâre, asociații au decis în unanimitate modificarea corelativă a actului constitutiv al societății cu forma actualizată a acestuia, în conformitate cu prevederile prezentei hotărâri și cu prevederile legale în vigoare.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ana-Mihaiela Aldea s-a retras din funcţia de director al societăţii Eco Power Wind SRL

20 Jun 2019 1470

Eco Power Wind SRL Constanța își schimbă sediul

15 Jan 2017 2250

In Dobrogea au aparut inca doua parcuri eoliene

04 Apr 2011 1562