A fost prelungit mandatul administratorului unic al societății Hidroelectrica Wind Services SRL

  • Modificări în cadrul societății Hidroelectrica Wind Services SRL din Constanța.
Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica SA, o societate pe acțiuni, cu sediul în București, sector 1, reprezentantă prin Bogdan Nicolae Badea, președinte directorat, Marian Bratu – membru directorat, Răzvan Ionuț Pataliu – membru directorat, Radu Cristian Pop – membru directorat și Cristian Vladoinau – membru directorat, în calitate de asociat unic al Hidroelectrica Wind Services SRL, cu sediul în municipiul Constanța, având în vedere că, prin asociat unic de la data de 11.03.2021, Marius Ștefan Vintilă a fost desemnat în calitate de administrator unic al societății, pentru o perioadă de patru luni, calculată de la data adoptării Deciziei.
 
Ulterior adoptării Deciziei de la data de 11.03.2021, între Societate în calitate de Mandant și Marius-Ștefan Vintilă, în calitate de Mandatar, a fost încheiat Contractul de Mandat nr. 01/23.03.2021, prin intermediul căruia au fost detaliate raporturile contractuale de mandat.

Mandatul de administrator încredințat lui Marius Ltefan Vintilă urmează a ajunge la termen la data de 11.07.2021, astfel cum s-a adus la cunoștință și prin adresa societății având nr. 138/08.07.2021.

Până la data adoptării prezentei Decizii, societatea nu a finalizat procedura de selecție a administratorilor, în considerarea prevederilor OUG nr. 109/2011.
 
La nivelul societății sunt în plină desfășurare activitățile aferente procesul de fuziune ce urmează a se finaliza prin absorbția societății către societatea-mamă Hidroelectrica SA fiind necesar și oportun a se asigura continuitatea procesului decizional în cadrul organelor de conducere și administrare.

Se constată legalitatea, necesitatea și oportunitatea prelungirii cu două luni a mandatului încredințat actualului administrator unic al societății, în conformitate cu prevederile OUG nr. 109/2011, cu referire expresă la art. 64 din respectivul act normativ, prin urmare, decide după cum urmează: aprobă prelungirea până la data de 11.09.2021 a mandatului de administrator exercitat de Marius Ștefan Vintilă, în calitate de administrator unic al societății, în temeiul contractului de mandat nr. 01/23.03.2021, durata acestuia urmând a se extinde automat, conform prevederilor art. 2.2 din contract.

PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: Hidroelectrica achiziționează Parcul Eolian Crucea, primul M&A realizat de o companie de stat din România

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Marius - Ștefan Vintilă, numit director general al Crucea Wind Farm SA Constanța. Mandatul i-a fost prelungit

26 Sep 2022 1925

Decizie importantă în cadrul societății Hidroelectrica Wind Services

21 Jun 2022 1586

Societatea Hidroelectrica Wind Services SRL, anunț despre dividende

15 Jun 2022 1210