Deschidere editie

A fost unul dintre cei mai puternici oameni din Primăria Constanţa! Ce au decis judecătorii în cazul lui Ionuţ Pripişi (rechizitoriu)

Debut cu amânare în dosarul în care Ionuţ Corneliu Pripişi, la data presupuselor faptelor şeful Corpului de Control al Primăriei Municipiului Constanţa, a fost trimis în judecată de procurorii DNA Constanţa, bănuit de sustragere sau distrugere de probe ori de înscrisuri şi favorizarea făptuitorului.
 
Recent, a avut loc primul termen de judecată, iar magistraţii au amânat cauza pentru data de 5 februarie, pentru întocmirea unui referat de evaluare.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii arată că, „în perioada noiembrie 2015 - aprilie 2016, inculpatul Pripişi Ionuţ Corneliu, în calitate de şef al Corpului de Control al Primăriei municipiului Constanţa, a reţinut fără niciun temei legal o sesizare întocmită de subordonaţii săi cu privire la comiterea unei infracţiuni la regimul disciplinei în construcţii, destinată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa“.
 
„În acelaşi context, după obţinerea autorizaţiei de construcţie de către persoana vizată de sesizarea menţionată mai sus, în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală a acesteia, inculpatul a distrus documentul respectiv. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanţa“. După trimiterea în judecată, reprezentanţii Primăriei Constanţa au anunţat suspendarea din funcţie a lui Ionuţ Corneliu Pripişi.
 
În concret, Ionuţ Corneliu Pripişi este suspectat că, în calitate de şef al Corpului de Control al Primăriei Municipiului Constanţa, a reţinut fără niciun temei legal o sesizare întocmită de subordonaţii săi, cu privire la comiterea unei infracţiuni la regimul disciplinei în construcţii, destinată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. În acelaşi context, după obţinerea autorizaţiei de construire de către persoana vizată de sesizarea menţionată mai sus, în scopul împiedicării tragerii la răspundere penală a acesteia, inculpatul a distrus documentul respectiv.
 
Citeşte şi:
 
Iată pentru ce a fost trimis în judecată şeful Corpului de Control din Primăria Constanța (rechizitoriu)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ionuţ Pripişi, fostul şef al Corpului de Control din Primăria Constanţa, amendat de Poliţia Locală. Iată decizia finală!

22 Mar 2019 2339

O nouă condamnare pentru Ionuţ Pripişi, fost director din Primăria Constanţa

29 Jan 2019 2020

2018 de coşmar. Fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Constanţa, condamnat şi amendat de Poliţia Locală. Acum se judecă pentru anularea contravenţiei

31 Dec 2018 1374

Ionuţ Pripişi Fostul şef al Corpului de Control din Primăria Constanţa, muncă în folosul comunităţii la RAJDP ori în Spitalul Judeţean

27 Oct 2018 1642

Cererea de recurs în casaţie, admisă în principiu Procurorii DNA, nemulţumiţi de condamnarea primită de Ionuţ Pripişi, fost director din Primăria Constanţa

23 Oct 2018 604

Un fost director din Primăria Constanţa a fost condamnat definitiv. Procurorii DNA sunt nemulţumiţi

06 Oct 2018 2405

Condamnarea momentului în Primăria Constanţa! Sentinţa este definitivă

05 Jul 2018 11084

Condamnat în primă instanţă Fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Constanţa, azi, în faţa judecătorilor

14 Jun 2018 1074

Ionuţ Pripişi, fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Constanţa, condamnat în primă instanţă. S-a stabilit data apelului

30 May 2018 1925

DNA, percheziţie la Poliţia Locală! Cum a fost condamnat Ionuţ Pripişi, fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Constanţa (foto + video)

03 May 2018 5777

Ionuţ Pripişi, fostul şef al Corpului de Control al Primăriei Constanţa, prima reacţie după condamnare

13 Mar 2018 1978

Unul dintre cei mai puternici oameni din Primăria Constanţa a fost condamnat (MINUTĂ)

07 Mar 2018 4068

Achitat ori condamnat! Ziua Z pentru Ionuţ Pripişi, fostul şef al Corpului de Control din Primăria Constanţa

28 Feb 2018 2455

Începe judecata lui Ionuţ Pripişi, fostul şef al Corpului de Control din Primăria Constanţa

07 Nov 2017 1436

Ionuţ Pripişi, şeful Corpului de Control al Primăriei Constanţa, trimis în judecată de Andrei Bodean. Când va avea loc primul termen (rechizitoriu)

08 Sep 2017 2588