A păcălit o dată moartea. Judecătoarea Mihaela Şerban, implicată într-un alt accident cu triciclul, vara trecută (galerie foto)

În urmă cu jumătate de an, la finele verii trecute triciclul judecătoarei Mihaela Şerban, care şi-a pierdut recent viaţa, a mai fost implicat într-un eveniment rutier.

Judecătoarea a mai fost implicată într-un accident uşor pe data de 18 august 2018. Conform datelor oficiale, a intrat în coliziune cu un autoturism pe bulevardul Mamaia, pe raza staţiunii Mamaia. Evenimentul s-a produs puţin după miezul nopţii, în zona Bueno, aproape de hotel Rex, acolo unde un motociclu Spyder (motor cu trei roţi) s-a tampoant cu un taxi cu numere de înmatriculare de Bucureşti. Din cele trei victime numai una a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

La câteva luni distanţă, iată că norocul nu a mai fost de partea Mihaelei Şerban, care la fel, pasageră fiind pe triciclul cu care se fotografia cu mult drag, şi-a găsit sfârşitul. În urma unui accident rutier care s-a produs sâmbătă, a suferit un traumatism abdominal deschis, care i-a fost fatal câteva ore mai tâziu. Femeia s-a stins la spital.

Potrivit IPJ Constanța sâmbătă după amiază, la ora 16.10 un bărbat a condus un tricilu pe strada Constantin Brătescu, dinspre bulevardul Tomis. În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Mihai Viteazu nu a respectat indicatorul Oprire, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un auto Dacia, condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd Tomis, dar și cu un autoturism Volkswagen condus de un bărbat pe strada Mihai Viteazu dintre bd. Mamaia. 
În accident a rezultat vătămarea corporală gravă a pasagerei de pe triciclu și a celor doi bărbați, conducători auto. Pasagera era Mihaela Şerban, care a decedat după câteva ore.

Oficial de la IPJ


La data se 18 august 2018, ora 00.19, un bărbat, de 46 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia,  din stațiune, în banda nr. 2, dinspre municipiul Constanța către Năvodari unde, în dreptul SC Danubius, pe fondul neasigurării la efectuarea virajului către dreapta, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un bărbat, de 22 de ani, care se deplasa în aceeași direcție, pe banda nr. 1. 

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului din urmă.

Citeşte şi:

UPDATE Accident grav în Mamaia. Impact nimicitor între un motor cu trei roţi şi un taxi. Trei victime (galerie foto)

Pasagera de pe triciclu, implicată în accidentul din zona magazinului Tomis din Constanţa, a murit

Premoniţie? Uluitorul mesaj al judecătoarei Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, cu o lună înainte de accident


 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul morții judecătoarei Iuliana Șerban, de la Curtea de Apel Constanța, a ajuns la instanța finală

23 Apr 2021 2661

O tânără judecătoare din Constanța a murit într-un accident rutier. Ce se întâmplă acum cu dosarul (video)

15 Mar 2021 2963

Polițistul Marian Cotlenco, acuzat de moartea judecătoarei Mihaela Iuliana Șerban, de la Curtea de Apel Constanța, condamnat

03 Mar 2021 4383

Oficial! Polițistul Marian Cotlenco, acuzat de moartea judecătoarei Mihaela Iuliana Șerban, de la Curtea de Apel Constanța, și-a recunoscut vina

06 Jan 2021 2818

Închisoare cu suspendare pentru polițistul acuzat de moartea judecătoarei Mihaela Șerban, de la Curtea de Apel Constanța

27 Nov 2020 2098

Olimpiadele – suspendate, tezele – sub semnul întrebării. Învățământul românesc pierde excelența?

03 Nov 2020 2139

Final de anchetă în cazul morții Mihaelei Șerban, judecător al Curții de Apel Constanța (video)

24 Oct 2020 11999

Tragedie rutieră! Un an de la moartea Mihaelei Șerban, judecător al Curții de Apel Constanța (video)

23 Mar 2020 2194

„Era ca o primăvară“ Nouă luni de la moartea judecătoarei Mihaela Şerban! Ancheta continuă (galerie foto+video)

23 Dec 2019 1172

Procurorii vor să afle exact cum a avut loc accidentul în care a murit Mihaela Şerban, judecător al Curţii de Apel Constanţa

10 Aug 2019 1362

A consumat sau nu polițistul implicat în accidentul în care a murit judecătorul Mihaela Șerban, substanțe interzise? Ce a declarat avocatul suspectului (video)

06 Jun 2019 4199

Constanţa. Noi amănunte în dosarul morţii judecătoarei Mihaela Şerban (video)

06 Jun 2019 2784

UPDATE. Doliu în magistratura din Constanţa Judecătoarea Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, este condusă pe ultimul drum (galerie foto+video)

26 Mar 2019 8997

Judecătoarea Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, va fi înmormântată mâine

25 Mar 2019 7624

Premoniţie? Uluitorul mesaj al judecătoarei Mihaela Şerban, de la Curtea de Apel Constanţa, cu o lună înainte de accident

25 Mar 2019 10643