A prezentat cele trei principale obiective ale mandatului său Atena-Adriana Groza, noul guvernator al ARBDD, întâlnire cu reprezentanții oficialităților și structurilor publice tulcene

  • Întâlnire între Atena-Adriana Groza, noul guvernator al ARBDD, și reprezentanții oficialităților și structurilor publice tulcene.
  • Atena-Adriana Groza a prezentat cele trei principale obiective ale mandatului său de guvernator al ARBDD, 
În data de 27 iulie 2021, la sediul Instituției Prefectului – Județul Tulcea, a avut loc întâlnirea cu oficialitățile publice tulcene și a reprezentanților instituțiilor publice a Atenei-Adriana Groza, numită în funcția de Guvernator cu rang de sub-secretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării prin Decizia Primului Ministru Nr. 386/20 iulie 2021, publicată în Monitorul Oficial nr.715 din 20 iulie 2021.

Prefectul Marcel Ivanov a adresat felicitări pentru numirea în funcția de guvernator al ARBDD a doamnei Atena-Adriana Groza și a asigurat-o de tot sprijinul în activitățile ce le va desfășura în noul mandat, asemenea și toți cei prezenți, reprezentanți ai oficialităților și reprezentanții instituțiilor publice.

Atena-Adriana GROZA a prezentat cele trei principale obiective ale mandatului său de guvernator al ARBDD, respectiv:

- readucerea capitalului natural al deltei la valoarea inițială din momentul declarării acesteia rezervație a biosferei și sit al Patrimoniului Natural Universal UNESCO, acum 30 de ani, în parteneriat cu toți factorii interesați;
- transformarea Rezervației Biosferei Delta Dunării într-un model de dezvoltare durabilă, fapt ce înseamnă că toate acțiunile de conservare a biodiversității trebuie făcute cu și în sprijinul populației locale, pentru asigurarea prosperității comunităților locale;
- stabilirea unei comunicări foarte bune cu toți factorii interesați, în principal cu comunitățile locale, mediul de afaceri și alte entități cu sferă de activități în zonă.

De asemenea, Doamna Guvernator a prezentat aspectele pe care le consideră importante în managementul Rezervației Biosferei Delta Dunării, cum sunt cercetarea științifică, modul de relaționare cu Consiliul științific și Consiliul consultativ de administrare, managementul resursei piscicole, a desfășurării activității de turism, etc.

La finalul întâlnirii Doamna guvernator a mulțumit tuturor pentru sprijin și suport și a răspuns întrebărilor reprezentanților presei.

Sursa foto: Facebook/ ARBDD - Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au început pregătirile pentru noul sezon turistic în Delta Dunării (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 162

La finalul unui proiect de dezvoltare de doi ani, Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea își deschide porțile (Galerie FOTO)

17 Apr 2024 583

Prohibiţia pescuitului se extinde şi în apele de frontieră cu Ucraina şi Bulgaria

15 Apr 2024 542

Fotoreportaj Călătorie printre culorile naturii. Descoperă frumusețea Portului turistic Jurilovca în aprilie (FOTO+VIDEO)

13 Apr 2024 584

UPDATE. Tulcea Alertă pe brațul Chilia Veche în Delta Dunării! A fost observat un obiect ce ar semăna cu o mină marină (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 901

Amenzi de zeci de mii de lei aplicate de polițiștii Serviciului de Poliție „Delta Dunării” în județul Tulcea

06 Apr 2024 442

Județul Tulcea Șase exemplare de sturion redate mediului natural, 110 kilograme de pește și 700 metri de plase descoperite de polițiștii de frontieră (VIDEO)

05 Apr 2024 483

ARBDD 1 aprilie - Ziua Internațională a Păsărilor (VIDEO)

01 Apr 2024 541

Județul Tulcea, sub cod galben de vânt. Ce localități sunt vizate

29 Mar 2024 604

Ziua Mondială a Apei, marcată la Tulcea (FOTO)

22 Mar 2024 660

ARBDD Întâlnire cu fermierii din zona brațului Chilia privind desfășurarea activităților agricole și creșterea animalelor în Delta Dunării

15 Mar 2024 454

Administratia Rezervației Biosferei Delta Dunării Pelicanii creți, deja la clocit pe Insula Ceaplace! (VIDEO)

12 Mar 2024 601

Județul Tulcea, sub cod galben de vânt puternic! Lista localităților vizate

12 Mar 2024 548

Operațiune de salvare în Delta Dunării Doi adulți și un copil, surprinși de un incendiu de vegetație uscată

10 Mar 2024 729

Noi resurse valorificabile în perimetrul Rezervației Biosferei ”Delta Dunării”

07 Mar 2024 435