A semnat Ordinul de începere a lucrărilor la Cazino Fostul ministru Ion Ștefan – „Și generațiile tinere merită un astfel de simbol readus la viață“ (FOTO)

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, și ing. Petre Badea, la deschiderea lucrărilor de la Cazino
  • La data de 13 ianuarie 2020, ministrul în funcție Ion Ștefan a semnat Ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Cazinoului din Constanța, data stabilită pentru demararea oficială a lucrărilor fiind 15 ianuarie 2020, de Ziua Culturii Naționale.
  • În timpul mandatului său la Ministerul Dezvoltării, Ion Ștefan a dat constant asigurări că ministerul dispune de fondurile necesare reabilitării Cazinoului din Constanța.
„Cazino Constanța. O reabilitare a unei bijuterii arhitectonice pe care așteptăm cu toții să o admirăm în toată splendoarea sa“, acestea sunt cuvintele fostului ministru al Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Ion Ștefan, despre Cazinoul din Constanța.
 
Zilele trecute, fostul ministru a făcut o postare pe o rețea de socializare cu privire la desfășurarea lucrărilor de reabilitare la cel mai important monument istoric al Constanței.
 
Amintim, la data de 13 ianuarie 2020, ministrul în funcție Ion Ștefan a semnat Ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare a Cazinoului din Constanța, data stabilită pentru demararea oficială a lucrărilor fiind 15 ianuarie 2020, de Ziua Culturii Naționale.
 


„Cazino Constanța. O reabilitare a unei bijuterii arhitectonice pe care așteptăm cu toții să o admirăm în toată splendoarea sa. Un proiect pe care l-am susținut cu toată inima în guvernarea liberală Ludovic Orban, ca ministru al lucrărilor publice“, a scris fostul ministru pe pagina sa oficială de Facebook.
 
„Toate amintirile de la Marea Neagră ale românilor sunt legate de această clădire. Și generațiile tinere merită un astfel de simbol readus la viață!“, a completat fostul șef al Dezvoltării și Lucrărilor Publice.
 
Amintim, totodată, că, în timpul mandatului său la Ministerul Dezvoltării, Ion Ștefan a dat constant asigurări că ministerul dispune de fondurile necesare reabilitării Cazinoului din Constanța.
 
Lucrările sunt în plină desfășurare la Cazino, acestea scoțând însă la iveală gradul mare de afectare a structurii de rezistență, după cum am arătat anterior într-un interviu exclusiv realizat de ZIUA de Constanța cu ing. Petre Badea, dir. companiei Aedificia Carpați, antreprenorul general al lucrărilor.
 
Interviul complet poate fi accesat aici:
Cazinoul din Constanța, „prizonierul“ licitațiilor?!
Interviu în exclusivitate cu ing Petre Badea, dir. Aedificia Carpați – „Întreaga structură de rezistență este compromisă“. Cât mai durează lucrările (FOTO+VIDEO)


Sursa foto Cazino: Facebook.com - Ion Ștefan

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ministrul Dezvoltării
„Nu văd să mai existe, efectiv, niciun impediment pentru reabilitarea Cazinoului“

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local Municipal chemat să aprobe diferența de preț pentru un teren din Mamaia. Doi dezvoltatori vor să transforme două terase din Piațeta Cazino în hoteluri (DOCUMENTE)

27 Sep 2022 743

Vestea bună de la Cazino Constanța! (GALERIE FOTO)

23 Sep 2022 1111

Instanța a rămas în pronunțare, în procesul pentru simbolurile stațiunii Mamaia! (DOCUMENT)

22 Sep 2022 678

De ce este pokerul văzut ca un joc pentru bărbați?

29 Aug 2022 517

Cele mai frumoase momente ale Cazinoului Constanța, de la abandon! Ziua din care Cazinoul ne-a lăsat să vedem că renaște (FOTO-VIDEO)

20 Aug 2022 1619

Septimiu Bourceanu - „Cazinoul din Constanța va rivaliza, sigur, cu cele mai frumoase clădiri monument din Europa“

19 Aug 2022 1886

Fotoreportaj Surpriza de la Cazino Constanța!

19 Aug 2022 5800

Oficial Ministrul Dezvoltării vine mâine la Cazinoul din Constanța! Ce spune Prefectura Constanța

18 Aug 2022 883

Se împlinesc 87 de ani de la inaugurarea Casinoului din Mamaia

15 Aug 2022 1199

Se împlinesc mâine 88 de ani de la inaugurarea unui emblematic monument de pe Faleza Constanța! Știți care?

14 Aug 2022 1283

Prestige Hotel & Resort SRL, controlată de Gilberto Bivona, administratorul Cazinoului din Mamaia, cere să intre în insolvență

12 Aug 2022 931

Vrei să dai bacșiș la cazinou? Ia-te după modelul din Vegas

10 Aug 2022 689

Fotoreportaj Pas cu pas, spre renașterea Cazinoului din Constanța

04 Aug 2022 1877

Constanța Ave Maria- un eveniment unic pe malul Mării Negre susținut de Corul Madrigal și Marius Manole. Cum se va face accesul la concerte

03 Aug 2022 2688

Ultimele tendințe ale sectorului de jocuri de noroc online

02 Aug 2022 640