A solicitat autorizaţie de mediu Kaufland II ar putea fi inaugurat în primăvara acestui an

SC Kaufland România SRL a solicitat Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizaţia de mediu pentru obiectivul Hypermarket (Kaufland II), care urmează a fi amplasat pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 52.
 
Noul hypermarket va fi amplasat pe un teren cu o suprafaţă de puţin peste 12.000 mp şi va fi desfăşurat pe P+E. Până la tăierea panglicii, Kaufland face angajări. Astfel, se caută lucrători comerciali, casieri, distribuitori, funcţionari informaţii clienţi, dar şi îngrijitori. Potrivit Gândul.info, reprezentanţii companiei au declarat că în acest an sunt în plan inaugurarea unui număr de nouă magazine noi Kaufland în România. Oraşele vizate pentru anul 2015 sunt Constanţa, Bacău, Brăila, Arad, Bucureşti, Timişoara, Sibiu şi Râmnicu Vâlcea. Prima deschidere este programată pentru primăvară, la Constanţa.
 
Kaufland este cel mai mare retailer din România după valoarea vânzărilor, depăşind Metro Cash&Carry şi Carrefour. În 2012, hipermarketurile cu profil discount au avut o cifră de afaceri netă de 6,4 miliarde de lei (1,4 miliarde de euro), în creştere cu 15% faţă de 2011, şi un profit net de 274,5 milioane de lei (61,6 milioane de euro), cu 64% mai mare. Retailerul a deschis primul magazin în România în anul 2005. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local reţeaua de discount Lidl.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.