ABADL dă circa 300.000 de lei pentru un utilaj de ecologizare a nisipului (document)

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) desfăşoară lucrări de curăţare şi ecologizare a plajelor. În acest sens, instituţia lansează desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Furnizare utilaj de ecologizare a nisipului dotat cu echipament de screening“.
 
Achiziţia acestui utilaj se regăseşte pe lista obiectivelor de investiţii pe anul 2015 a ABADL, cu finanţare integrală sau parţială din surse proprii. Valoarea estimată a contractului este de 282.258,06 lei. Societăţile interesate trebuie să depună ofertele de participare până pe data de 18 mai, ora 11.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Valoarea garanţiei de participare este de 5.500 de lei. De asemenea, ofertanţii trebuie să prezinte media cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani (2012, 2013, 2014), care trebuie să fie mai mare sau egală cu 500.000 de lei. O altă condiţie pentru ofertanţi este ca aceştia să fi livrat produse similare celor care fac obiectul procedurii, în valoare de cel puţin 250.000 de lei.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii responsabile de atribuirea contractului sunt: „director - George Papari, director economic - Adela Mihalcea, director tehnic Exploatare - Adrian Chera, director SGA Constanţa - Titel Gagiu, Compartiment Juridic - Chiraţa Tararache, birou Achiziţii - Constantin Sava, SH Litoral - Nicuşor Buzgaru, form Service - Viorel Iacob, form Intervenţie Rapidă - Nicolae Spau, Emil Apostol, compartiment Mecano-Energetic - Gheorghe Grigorescu“.

Caracteristicile utilajului

Potrivit caietului de sarcini, remorcarea utilajului se va face cu ajutorul unui tractor cu putere de minimum 90 de cai putere. Utilajul va fi prevăzut cu o bandă vibratoare pentru cernerea nisipului, cu un sistem propriu de control dinamic al nivelului ecranului benzii transportoare, care pătrunde în stratul de nisip pentru a permite copierea caracteristicilor suprafeţei de lucru şi implicit lucrul pe suprafeţe cu denivelări. Sistemul trebuie să permită o adâncime constantă de ecologizare a nisipului fără a folosi manevrarea tiranţilor tractorului în acest scop. Utilajul trebuie să fie prevăzut cu un sistem de finisare acţionat mecanic / hidraulic (sistem ce poate fi ridicat, cu comandă din tractor, pentru a depăşi obstacole, evitând astfel avarierea), pentru a asigura afânarea şi aspectul plăcut al nisipului în urma trecerii cu utilajul de ecologizare.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de participare la această licitaţie.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.