Abateri de la normele legale, constatate ieri de Poliţia Locală Constanţa (galerie foto)

În cursul zilei de 3 octombrie 2019 , în intervalul orar 14.00-22.00, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au desfășurat o acțiune tematică pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 1.
 
Echipele mixte de control formate din lucrători cu atribuții în domeniul ordinii publice, siguranței rutiere și activității comerciale au monitorizat și verificat, în scopul asigurării unui climat public civilizat următoarele zone de interes public : Piața Tomis 2; Piața Chiliei, Stadionul Farul, Capitol, Parc Tomis 2, Victoria, Dacia, Aleea Voinicului, Parc Tăbăcărie, Delfinariu, Cartier Santa Maria Bay, Strada Unirii, Piața Filipescu, Parc Dragoslavele, Faleza Consilieri, Bulevardul Mamaia, Strada Soveja, Strada Prelungirea Ion Rațiu, Complex Unirii, Strada Mircea cel Bătrân.
 
Cu această ocazie, poliţiştii locali au legitimat 27 de persoane și au constatat 28 de abateri de la normele legale, aplicându-se sancțiuni contravenționale după cum urmează: nouă amenzi pentru nerespecarea unor norme de conviețuire socială, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, şapte amenzi contravenționale pentru aruncarea ambalajelor sau a cojilor de semințe pe domeniul public, plimbatul câinilor fără lesă în locuri publice, răscolirea deșeurilor din containerele de colectare, patru amenzi contravenționale pentru opriri/staționări neregulamentare, două amenzi contravenționale pentru nerespectarea obligațiilor legale cu privire la eliberarea unui nou document de identitate, patru amenzi contravenționale pentru nerespectarea prevederilor HCL nr. 427/2017 privind organizarea și funcționarea activităților comerciale și a serviciilor de piață și două amenzi pentru nedeținerea autorizației de folosire a tramei stradale.
 
Valoarea celor 28 de amenzi contravenționale a fost în sumă de 11.648 lei.
 
Tot în cadrul acestei acțiuni tematice s-a acționat preventiv pentru combaterea comerțului stradal neautorizat, fiind verificati și operatorii economici care erau avizați pentru desfășurarea unor activități comerciale pe raza de competență a Serviciului Ordine Publică 1, în sensul respectării suprafețelor autorizate și aprobate de către autoritatea publică locală pentru tonete legume/ fructe și  amplasamente flori.
 
Poliţia Locală menţionează faptul că astfel de acțiuni se vor desfășura în mod periodic, în scopul prevenirii și combaterii încălcării normelor legale în vigoare.
 
Sursă foto: Poliţia Locală Constanţa
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mamaia 2000 SRL, răspuns negativ de la Primăria Constanța pentru elaborarea unui PUZ

22 Mar 2024 521

Primăria Constanța Sancțiuni aplicate pentru lipsa autorizației de folosire a tramei stradale și a avizului de traseu, precum și pentru transportul deșeurilor (FOTO)

22 Mar 2024 394

Camerele de supraveghere, „dușmanul” vitezomanilor din Constanța (VIDEO)

13 Mar 2024 985

Știri Constanța Camere de supraveghere în zonele școlare. Poliția Locală monitorizează zonele. Atenție unde parcați! (FOTO+VIDEO)

07 Mar 2024 731

Cambela Prod SRL, controlată de afaceristul Bela Tănase, a pierdut procesul cu Poliția Locală Constanța

05 Mar 2024 1053

UPDATE Două Direcții din Primăria Constanța au depus plângeri penale pentru ultraj și instigare publică împotriva membrilor SOS România

05 Mar 2024 723

O femeie și un bărbat acuză angajați ai Poliției Locale de purtare abuzivă. Oficial de la IPJ Constanța

01 Mar 2024 612

Justiție Constanța SC Mega Image SRL, la judecată cu Direcția Generală Poliția Locală Constanța

25 Feb 2024 620

Afișajul stradal, în atenția polițiștilor locali din Constanța! Ce nereguli au fost constatate

22 Feb 2024 615

Controale ale polițiștilor locali în municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi (FOTO)

15 Feb 2024 562

Constănțeanul supărat Acuzații la adresa Primăriei - „Lucrările din Inel 2 sunt făcute pe trotuar cu tevi deja corodate“

15 Feb 2024 1298

Surprinsă de camerele de supraveghere, la Constanța Femeia care a furat bulbi de flori din apropierea Muzeului de Artă, sancționată de Poliția Locală (VIDEO)

12 Feb 2024 778

AUR atacă în instanță amenda primită de la Poliția Locală Constanța pentru încălcarea prevederilor Legii 50/1991

11 Feb 2024 736

Asfalt Dobrogea SRL, la judecată cu Direcția Poliție Locală Constanța prin primar

08 Feb 2024 796

Imagini surprinse de camerele video, la Constanța. Motivul pentru care un bărbat s-a ales cu amenzi (FOTO)

08 Feb 2024 927