Absolut Inkasso se pregăteşte de construit 18 locuinţe noi pentru cei care vor să vadă răsăritul la malul lacului Siutghiol

Malul lacului Siutghiol se „îmbogăţeşte“ cu încă un bloc de locuinţe. Primăria Constanţa a emis autorizaţia de construire cu numărul 699 pentru societatea cu răspundere limitată Absolut Inkasso, care intenţionează să construiască un imobil D+P+3E+4Ep cu destinaţia „locuinţe colective“. Blocul, situat pe strada Rubinului nr. 19 din Constanţa, va avea nu mai puţin de 18 apartamente. Lucrările se vor întinde pe durata de 24 de luni, însă autorizaţia este valabilă doar 12 luni, până în aprilie 2016. În urmă cu două luni, firma a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare pentru proiectul în cauză. Primăria Constanţa a mai emis şi certificatul de urbanism nr. 3.653 din 20.11.2014 pentru viitoarea clădire, care va fi ridicată pe un teren de 500 mp şi va avea o suprafaţă desfăşurată de 1.149,93 mp.

Din datele Registrului Comerţului

Absolut Inkasso SRL a fost înregistrată în anul 2012 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 348. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii care se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“ este Elena Ceauşu, născută în anul 1958, în Eschibaba, Tulcea. Potrivit Registrului Comerţului, Elena Ceauşu mai figurează ca asociat în firma Nova Tour Invest SRL, care deţine hotelul Prahova din Eforie Nord.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.