Accident grav cu trei români morți în Bulgaria Pacientul care se află în stare mai gravă a ajuns la spitalul din București

Imagine dintr-un spital, foto: Unsplash Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgență București - Floreasca așteaptă pacienții români răniți în accidentul din Bulgaria.  


Secretarul de stat din Ministerul Sănătății responsabil cu asistența medicală, Cătălin Vișean se află la spital pentru a oferi sprijinul de care este nevoie.

Pacientul care se află în stare mai gravă a ajuns la spital și urmează să sosească și următorii răniți., transmite Ministerul Sănătății. 


La nivelul Ministerului Sănătății s-a constituit o echipă operativă care este gata să acorde suportul necesar victimelor.

Amintim că, patru persoane au murit, vineri noaptea, într-un accident în care a fost implicat un autocar românesc, lângă Veliko Tîrnovo, în Bulgaria, a informat sâmbătă dpa. Naţionalitatea acestora încă nu este identificată, a precizat sursa citată.

Accidentul s-a soldat de asemenea cu opt răniţi, dintre care unul este în stare critică, a anunţat poliţia bulgară.

Autocarul cu 25 de pasageri se îndrepta spre România, venind de la Istanbul, scrie presa de la Sofia. Vehiculul s-a ciocnit cu un automobil înregistrat în Olanda, parcat pe marginea drumului. Pasagerii şi şoferul acestuia tocmai ieşiseră din maşină şi au supravieţuit. , informează Agerpres. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident în lanț pe autostrada A2 București-Constanța. Traficul se desfășoară îngreunat

31 Jul 2022 1679