Achiziția planetariului hybrid 4k de către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, contestat la CNSC

  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie împotriva rezultatului procedurii de atribuire, comunicat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța
  • Este vorba despre licitația deschisă, organizată în vederea încheierii contractului de achiziție publică, ce are ca obiect „Planetariu hybrid 4k și filme documentare fulldome în cadrul proiectului”
  • CNSC a respins contestația formulată de Avitech Co SRL , în contradictoriu cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, ca nefondată
  • Consiliul admite, în parte, cererea de intervenție formulată de Sky Professionals SRL, însă respinge ca inadmisibilă cererea intervenientei privind acordarea cheltuielilor de judecată

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 744/C8/577, la contestația înregistrată de Avitech Co SRL, cu sediul în Voluntari, județul Ilfov, reprezentată legal de Anton Roescu în calitate de administrator, împotriva rezultatului procedurii de atribuire, comunicat de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Este vorba despre licitația deschisă, organizată în vederea încheierii contractului de achiziție publică, ce are ca obiect „Planetariu hybrid 4k și filme documentare fulldome în cadrul proiectului: «a joint opened window to the universe mysteries»”.

Avitech Co SRL a solicitat admiterea contestației și obligarea autorității contractante la anularea deciziei de respingere a ofertei contestatoarei și/sau de declarare drept admisibilă și câștigătoare a ofertei depuse de către Sky Professionals SRL.

La rândul său, prin cererea de intervenție înregistrată la Consiliu cu nr. 15454/ 26.03.2021, Sky Professionals SRL a solicitat la CNSC respingerea contestației formulate de Avitech Co SRL și obligarea acesteia la plata cheltuielilor de judecată.

În urma analizării documentelor depuse, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a decis să respingă ca nefondată, excepția lipsei de interes a contestatoarei Avitech Co SRL , invocată de intervenienta Sky Professionals SRL.

Totodată, CNSC a respins contestația formulată de Avitech Co SRL , în contradictoriu cu Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, ca nefondată.
Consiliul admite, în parte, cererea de intervenție formulată de Sky Professionals SRL, însă respinge ca inadmisibilă cererea intervenientei privind acordarea cheltuielilor de judecată.
Prezenta decizie este obligatorie pentru părțile cauzei.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța organizează o nouă licitație pentru dotarea serviciului de salvamar

12 May 2021 623

Achiziţie suport şi lance pentru drapelele arborate la Consiliul Județean Constanța

11 May 2021 490

AGA societății Mamaia SA a hotărât numirea unor noi membri în Consiliul de Administrație. Cine sunt aceștia și ce remunerație încasează?

11 May 2021 764

Contract fără licitație pentru asigurarea dirigenției de șantier pentru lucrările din cartierele Baba Novac și Palazu Mare din municipiul Constanța

10 May 2021 677

Licitație pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea grădiniţei cu program prelungit Mugurel din Constanța

08 May 2021 621

Comisia de concurs pentru desemnarea directorului MINA Constanța, cazată la 3 stele

08 May 2021 802

Soția primarului din Tortoman a devenit femeie de afaceri

06 May 2021 842

Arhivă digitală pentru efecientizarea dezvoltării Zonei Metropolitane Constanța. Care este valoarea contractului?

01 May 2021 462

De la jumătatea lunii mai încep licitațiile pentru reamenajarea parcului din zona gării Constanța

01 May 2021 689

Bucureștenii care vor moderniza bulevardele 1 Decembrie și Lăpușneanu au vrut să pună mâna și pe contractul străzii Ștefan cel Mare din Constanța. CNSC le-a respins contestația

01 May 2021 1352

Cel puțin pentru următoarele două luni, Acatrinei rămâne director economic la Aeroportul Internațional de la Mihail Kogălniceanu-Constanța

30 Apr 2021 720

Mirela Matichescu și-a deschis o nouă firmă. Vrea să se apuce de agricultură ecologică

29 Apr 2021 1115

Mandatul directorului Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA a fost prelungit de administratorii societății

29 Apr 2021 866

Noi licitații pentru reabilitarea și modernizarea DJ226A și DJ 226B din județul Constanța

27 Apr 2021 794

Primăria elaborează un nou regulament. Se urmărește amenajarea și întreținerea spațiilor verzi de interes public din municipiul Constanța

26 Apr 2021 555