Actualitate

Achiziție a Direcției Generale de Asistență Socială Constanța, contestată de SGPI Security Force SRL la CNSC. Ce a decis consiliul

SGPI Security Force SRL a contestat la Consiliul Național de Soluționare Contestațiilor o licitație organizată de Direcția Generală de Asistență Socială Constanța.
 
Astfel, la CNSC a fost înregistrată contestația depusă de SC SGPI Security Force SRL, cu sediul în municipiul București, reprezentată de Marin Gabriel Mirel, în calitate de director general, împotriva adresei nr. 41395/29.07.2019 privind comunicarea rezultatului procedurii proprie simplificată, de atribuire a acordului-cadru de achiziție publică de servicii având ca obiect „Achiziția de servicii de pază umană, transport valori, monitorizare și intervenție rapidă necesare Direcției Generale de Asistență Socială Constanța”, inițiată de Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, în calitate de autoritate contractantă.
 
Contestatoarea a solicitat anularea comunicării rezultatului procedurii cu nr. 41395/ 29.07.2019, precum și a actelor subsecvente emise de către autoritatea contractantă, în cazul emiterii raportului procedurii, anularea acestuia, a actelor subsecvente și implicit reevaluarea ofertei câștigătoare atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar; admiterea ca temeinică și legală a contestației formulate de către SC Sgpi Security Force SRL, a cărei ofertă a fost elaborată în conformitate cu cerințele impuse de autoritatea contractantă prin documentația de atribuire; obligarea autorității contractante la respectarea prevederilor legale prevăzute de art. 134 din HG nr. 395/2016 în privința evaluării 1 / 2 ofertei subscrisei și la respectarea principiilor impuse de Legea nr. 98/2016 (actualizată); pe cale de consecință continuarea procedurii în cauză și desemnarea ofertei câștigătoare cu respectarea cerințelor de mai sus; emiterea unui nou raport al procedurii cu respectarea criteriilor de atribuire și legislației în materie”. Consiliul a respinge, ca nefondată, contestația formulată de SC SGPI Security Force SRL, în contradictoriu cu Direcția Generală de Asistență Socială Constanța, în calitate de autoritate contractantă.
 

SGPI Security Force SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Cu sediul social în municipiul Bucureşti, firma a fost înființată în anul 2008. Capitalul social subscris de 2.000 lei, integral vărsat, este compus din 200 de părţi sociale. Marin Gabriel Mirel este asociat unic și administrator al firmei care se ocupă de activităţi de protecţie şi gardă.
 
În anul fiscal 2016, societatea a avut 118 salariați, un profit de 30.703 lei și o cifră de afaceri de 3.553.615 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, societatea cu 231 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 8.470.649 de lei și un profit de 4.864 de lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: 526 de salariați, o cifră de afaceri de 1.3529.349 lei și o pierdere de 118.642 lei.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

O societate a contestat rezultatul unei licitații organizate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa

09 Jul 2019 800