Actualitate

Achiziţie de circa un milion de lei la CN APM Constanţa SA. Iată ce cumpără! (document)

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) cumpără gaze naturale în valoare estimată de 970.600 de lei.
Obiectul contractului constă în furnizarea de gaze naturale pentru centrale termice din Portul Constanţa, Stadionul Portul Constanţa şi clădire Pârâul Rece Braşov (consumatori tip B3 şi B4).
Societăţile interesate de acest contract au putut depune ofertele de participare până pe data de 6.07.2017, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 14.08.2017, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 9.700 de lei. Ofertantul va face dovada furnizării în ultimii trei ani (calculaţi de la data-limită de depunere a ofertelor) a unei cantităţi cumulate de gaze naturale de minimum 7.300 MWh, la nivelul unui contract sau al mai multor contracte de furnizare, finalizate sau aflate în derulare.
 
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, în calitate de administraţie portuară, are ca atribuţii asigurarea serviciilor publice portuare, printre care producerea de energie termică şi apă caldă menajeră prin centralele termice proprii, şi furnizarea acestora atât pentru consumul operatorilor portuari din portul Constanţa, cât şi pentru consumul intern al diferitelor structuri din cadrul CN APMC.
 
O parte dintre aceste centrale termice folosesc drept combustibil gazele naturale. Aceste servicii sunt asigurate de Sucursala Energetică Port Constanţa (SEP), care este o subunitate fără personalitate juridică a CN APM SA Constanţa. CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, prin Sucursala Energetică Port, deţine o reţea de gaze naturale în lungime totală de aproximativ 14.000 ml de mică presiune, prin care sunt racordate locurile de consum proprii şi ale altor consumatori portuari. Gazele naturale cumpărate de la furnizor sunt livrate în scopul producerii agentului termic din centralele termice proprii.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele care deţin funcţii de decizie din cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Dan Nicolae Tivilichi - director general, Marian Tănase - director general adjunct, Daniela Şerban - director economic, Otilia Ifimov - şef Departament Achiziţii Publice, Tănase Iulian Pepi - şef Serviciul Juridic şi Contencios, Viorel Parpală - şef Sucursala Energetică Port.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CN APM Constanţa reabilitează instalaţiile de evacuare a fumului ale mai multor hale din port (document)

19 Dec 2018 341

CN APM Constanța face reparații capitale. Se va interveni și la Terminalul de Pasageri (document)

01 Dec 2018 406

CN APM construieşte o parcare în Poarta 7! Ce alte proiecte sunt conturate (document)

13 Nov 2018 635

CN APM Constanţa cumpără două nave pentru depoluarea portului. Iată la ce sumă se ridică achiziţia! (document)

03 Oct 2018 995

CN APM Constanţa organizează licitaţie pentru servicii de inspecţii subacvatice (document)

28 Sep 2018 551