Achiziţii la Confort Urban SRL Ce cumpără prin negociere directă societatea care are grijă de trama stradală din Constanţa (documente)

Trei proceduri publice, prin negociere directă, vor fi organizate de societatea Confort Urban SRL. Este vorba despre trei contracte: „Servicii de asigurare a autovehiculelor (CASCO)“, în valoare estimată fără TVA de 40.000 de lei, „Servicii de inspecţie şi testare tehnică (ITP)“, în valoare estimată fără TVA de 11.500 de lei, şi „Servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto (RCA)“, în valoare estimată fără TVA de 73.000 de lei. Ofertele pot fi depuse până pe 7.04.2017.
 
În cazul contractului „Servicii de asigurare a autovehiculelor (CASCO)“, ofertanţii trebuie să pună la dispoziţie lista cu centrele de daune cu care au contract, existente pe raza municipiului Constanţa. Plăţile vor fi efectuate în baza facturilor fiscale emise de furnizor, în termen de 30 de zile calendaristice de la data emiterii facturii fiscale. De asemenea, ofertanţii vor face dovada că sunt autorizaţi pentru efectuarea asigurării obligatorii de răspundere civilă pentru pagube produse terţilor prin accidente de autovehicule, autorizaţie valabilă la data-limită de depunere a ofertei.
 
Pentru cel de-al doilea contract, „Servicii de inspecţie şi testare tehnică (ITP)“, prestatorul se obligă să execute inspecţiile tehnice periodice, conform procedurilor tehnologice, normelor de timp şi condiţiilor de calitate valabile pentru autovehicule. Mai mult, prestatorul trebuie să menţioneze în propunerea sa tehnico-financiară preţul unei inspecţii tehnice periodice pentru autovehicule cu tracţiune normala şi preţul unei inspecţii tehnice periodice pentru autovehicule cu tracţiune integrală.
 
Pentru contractul „Servicii de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto (RCA)“, ofertanţii vor face dovada că sunt autorizaţi pentru efectuarea asigurării obligatorii de răspundere civilă pentru pagube produse terţilor prin accidente de autovehicule, autorizaţie valabilă la data-limita de depunere a ofertei. De asemenea, ofertanţii trebuie să pună la dispoziţie lista cu centrele de daune cu care au contract, existente pe raza municipiului Constanţa.
 
Cele trei anunţuri pot fi consultate în secţiunea „Documente“. 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost atribuit contractul de concepție grafică pentru elemente de signalistică urbană pentru municipiul Constanța (DOCUMENTE)

17 Jan 2023 1495

Un singur ofertant vrea să realizeze sistematizarea spațiilor verzi și parcărilor din cartierul Anadalchioi din Constanța (DOCUMENTE)

22 Nov 2022 1575

Confort Urban plăteşte aproape 1.000.000 de lei, la sfârşit de an! Ce a cumpărat (document)

22 Dec 2016 2692

Achiziţii de peste 400.000 de lei la Confort Urban SRL (document)

08 Aug 2015 2233