Actualitate

Acționarii CN APM Constanța, convocați în ședință. Ce vor decide

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA convoacă Adunarea Generală a acționarilor companiei în ședință ordinară, în data de 22.06.2018, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
 
În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare a AGA, se reprogramează ședința în data de 25.06.2018, ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor.
 
Pe ordinea de zi sunt următoarele puncte: revocarea membrilor din consiliul de administrație, dar și numirea de membri provizorii în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA pentru o perioadă de 4 ani, cu posibilitatea prelungirii până la șase luni. Un alt punct de pe ordinea de zi este aprobarea formei contractelor de mandat ce vor fi încheiate cu noii membri provizorii ai Consiliului de Administrație Constanța. La acestea se adaugă stabilirea indemnizațiilor fixe lunare brute pentru noii membri provizorii numiți; mandatarea reprezentantului acționarilor companiei să semneze contractele de mandat cu noii membri provizorii numiți. Pe ordinea de zi se mai regăsește aprobarea situațiilor financiare ale CN APM SA Constanța pe anul încheiat la 31.12.2017; aprobarea propunerii privind repartizarea profitului pe anul 2017; dar și introducerea unei acțiuni în răspunderea administratorilor în vederea aplicării Deciziei Curții de Conturi nr. 39/2016 și valorificarea asigurării administratorilor.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ordinea de zi a şedinţei ordinare a acţionarilor CN APM Constanţa de la sfârşitul lunii, completată. Ce subiect important va fi adus în atenţie

09 Oct 2018 1021

Adunarea Generală a Acţionarilor CN APM Constanţa, convocată la sfârşitul lunii. Cine rămâne şi cine pleacă dintre membrii Consiliului de Administraţie

02 Oct 2018 1833