Acţionarii Five-Holding SA, firmă care deţine magazinul Brick din Constanţa, au decis contractarea unui credit bancar. Cu ce ipoteci imobiliare va garanta împrumutul


Five-Holding SA, înființată de Gheorghe Oancea (unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre), firmă pe care funcționează magazinul Brick, a decis să contracteze un credit.
 
La Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor din data de 19.03.2020 a societăţii  Five-Holding SA din Constanţa s-au prezentat posesorii a 200 de părţi sociale, reprezentând 100% capitalul social.
 
Societatea Cypress Capital Management (România) LTD, cu sediul social în Cipru, Nicosia, deţinând 172 acţiuni, reprezentând 86% din capitalul social, reprezentată legal prin Valentin Ciuceanu; Ionuţ Oancea, deţinând 7 acţiuni, reprezentând 3,5% din capitalul social; Alexandru Oancea, deţinând 7 acţiuni, reprezentând 3,5% din capitalul social; Rareş Drăistaru-Oancea, deţinând 7 acţiuni, reprezentând 3,5% din capitalul social, prin curator Daniela Drăistaru-Oancea; Oana Drăistaru-Oancea, deţinând 7 actiuni, reprezentând 3,5% din capitalul social, prin curator Daniela Drăistaru-Oancea, acţionari în Five Holding  SA, au aprobat mai multe decizii.  
 
Adunarea Generală a Acţionarilor a aprobat bilanţul financiar-contabil al Five Holding SA pe anul 2019. Din profitul anului financiar-contabil 2019 se repartizează pentru dividende, suma de 100.000 euro, urmând a se obţine acordul Băncii OTP Bank. De asemenea, a fost aprobată contractarea de către societate a unui credit de 12.000.000 lei de la OTP Bank România SA, împreună cu societatea Mobitom  SA, având ca destinaţie refinanţarea liniei de credit contractate de societate de Ia Alpha Bank România SA şi în completare finanţarea activităţii curente a societăţilor Five Holding SA şi Mobitom SA pentru o perioadă de 12 luni, precum şi prelungirea cu noi perioade de creditare, dacă va fi cazul.
 
Creditul în sumă de 12.000.000 lei va fi structurat după cum urmează: linie de credit în suma de până la 7.000 lei ce va fi utilizată de societatea Five Holding SA din care suma de 2.000.000 lei va fi utilizată sub forma de plafon non-cash la cererea societăţii din prima utilizare se va refinanţa linia de credit contractată de societate de la Alpha Bank Romania SA; linie de credit în suma de până la 5.000.000 lei ce va fi utilizată de societatea Mobitom SA pentru finanţarea activităţii curente. Nu în ultimul timp a fost aprobată contractarea de către societate a creditului cash pe termen mediu în sumă de până la 3.200.000 lei pe o perioadă de 60 luni de la OTP Bank Romania SA, împreună cu societatea Mobitom SA, având ca destinaţie refinanţarea creditului pe termen mediu contractat de societate de Ia Alpha Bank Romania SA incluzând toate comisioanele şi costurile adiţionale aferente refinanţării. 
 
Asociaţii au mai aprobat garantarea creditelor ce urmează a fi contractate de la OTP Bank România SA prin constituirea următoarelor garanţii asupra bunurilor proprietatea societăţii: ipotecă mobiliară asupra conturilor curente deschise de societate la OTP Bank România SA; ipotecă asupra imobilului situat în Constanţa, strada Ion Roată nr. 3 lot 3/1/1, reprezentat de clădire cu destinaţie spaţiu comercial P+1E, în suprafaţă construită la sol de 1.763 mp, cu nr. cadastral 230398-01, intabulat in Cartea Funciară nr. 230398 a localităţii Constanţa, proprietatea Five Holding SA; ipotecă asupra imobilului situat în Mangalia, Şoseaua Constanţei nr. 88, compus din teren în suprafată de 7.755 mp şi construcţii P+1E parţial în suprafaţă construită la sol de 2.590 mp cu nr. cadastral 101170-C1 intabulat în Cartea Funciară nr. 101170 a localităţii Mangalia;  ipotecă mobiliară asupra stocurilor proprietatea Five Holding SA situate în locaţiile din Constanţa, Mangalia şi Giurgiu.
 
De asemenea, s-a aprobat garantarea creditelor ce urmează a fi contractate de către societatea Mobitom SA de la OTP Bank Romania SA prin proprietăţile: ipotecă mobiliară asupra conturilor curente deschise de Societate la OTP Bank Romania SA; ipotecă asupra imobilului situat în Constanţa, strada Ion Roată nr. 3 lot 3/1/1, compus din teren intravilan în suprafaţă de 2.965 mp, cu nr. cadastral 230398, intabulat în Cartea Funciară nr. 230398 a localităţii Constanţa, proprietatea Mobitom SA; ipotecă asupra imobilului situat în Constanţa, strada Ion Roată nr. 3 lot 1/1, compus din: Piaţa Agroalimentară, P+1E+ 2 niveluri, suprafaţă construită la sol 2.952 mp, nr. cadastral 235765- Cl, depozit, parter, 1 nivel, în suprafaţă construită la sol 1.234 mp nr. cadastral 235765-03, uscătorii, parter, 1 nivel, în suprafaţă construită la sol 826 mp, nr. cadastral 235765-C9 intabulat în Cartea Funciara nr. 235765 a localităţii Constanţa, proprietatea Mobitom SA.
 
Valentin Ciuceanu a fost împuternict, în calitate de director general al Societăţii, pentru semnarea contractului/lor de credit a contractelor de garanţii (mobiliare/imobiliare), a tuturor actelor adiţionale aferente acestora, a Biletului la Ordin emis/avizat/girat de Societate, precum şi a tuturor cererilor, documentelor ce ţin de ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri. Adunarea Generală a Acţionarilor hotărăşte deschiderea conturilor curente în RON, EUR şi USD la OTP Bank Romania  SA. Persoana împutemicită să efectueze operaţuni  la aceste conturi cu drept de semnătură individuală va fi Ciuceanu Valentin, în calitate de director general.

 
Adunarea Generală a Acţionarilor a împuternicit societatea Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentin, să reprezinte societatea, negocieze şi să semneze în numele Five Holding SA credite bancare de la toate băncile comerciale, contracte cu clienţi fumizori, instituţii ale statului, ANCPI, Primărie, firme de leasing, acte notariale, promisiuni de vânzare-cumpărare Contracte de rezervare, contracte de vânzare, acte adiţionale, contracte de închiriere, toate documentele ce decurg din proiectele imobiliare aflate în derulare pe terenurile Five Holding SA, conform Certificatelor de Urbanism şi Autorizaţiilor de Construcţie, emise de către Primărie (Proiect imobiliar Lac Siutghiol, Proiect imobiliar Halta Traian- Zona Eliberării, Proiect imobiliar Teren Zona Port Poarta 3-4, Proiect imobiliar Plata Brick, strada Ion Roată nr. 3, Proiect Imobiliar Spectrum Residences dinstrada  Pescarilor nr. 67A, Proiect Imobiliar zona Rex Mamaia.
 

Adunarea Generală a Acţionarilor împuterniceşte societatea Anirva Manager SRL, prin reprezentant permanent Ciuceanu Valentin să reprezinte societatea, să negocieze şi semneze în numele Fiv Holding SA contracte cu clienţi fumizori, instituţii ale statului, ANCPI, Primprie, ITM, firme de leasing, acte notariale ăn formp autentică, promisiuni de vânzare-cumpărare, contracte de rezervare, contracte de vânzare, acte adiţionale, contracte de închiriere, toate documentele ce decurg din activitatea de bricolaj pentru toate punctele de lucru: magazin materiale de construcţii din municipiul Constanţa, strada Ion Roată nr. 3; magazin materiale de construcţii din Mangalia; magazin materiale de construcţii din Giurgiu.
 
Citeşte şi:
 
Mobitom SA, firmă deţinută de Five-Holding SA, contract de peste 9 milioane de lei de la Primăria Constanţa!

Five-Holding și Mobitom investesc într-un imobil de 15 etaje în zona lacului Siutghiol

Azi este ultima zi când se pot depune observații la APM Constanța privind proiectul imobiliar al Five-Holding SA de la halta Traian

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ansamblu de locuințe colective cu spații comerciale și de servicii publice va fi ridicat în Constanța. Cine investește? (DOCUMENT)

09 Jun 2023 2802

Five Holding S.A. angajează tâmplar

30 Jul 2021 1420

Ce se construiește Five Holding SA și Mobitom SA ridică un bloc de 15 etaje, în municipiul Constanța

08 Apr 2021 3248

Five Holding S.A. angajează în condiții avantajoase. Vezi despre ce este vorba

21 Jan 2021 2411

FIVE HOLDING angajază RESPONSABIL E-COMMERCE (MAGENTO)

30 Sep 2020 2077

Colegiu Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constața cumpără prelungitoare (document)

04 Sep 2020 2107

Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța achiziționează materiale de construcții

30 Aug 2020 3081

Act important, obținut de Five Holding SA, de la Primăria Constanța

18 Jun 2020 2612

Mobitom SA, firmă deţinută de Five-Holding SA, contract de peste 9 milioane de lei de la Primăria Constanţa!

19 Feb 2020 3026

Five-Holding și Mobitom investesc într-un imobil de 15 etaje în zona lacului Siutghiol

08 Feb 2020 4803

Mihai Mazăre, Aurel Mitran şi succesorii legali ai lui Mihail Gheorghe Cârciog îşi vând acţiunile din Sigma Trading

29 Jan 2020 3033

Se desființează imobile deținute de Five-Holding situate pe strada Eliberării din Constanța

20 Jan 2020 2878

Imobile situate pe strada Ion Roată din municipiul Constanţa, desfiinţate de Mobitom şi Five-Holding. Primăria şi-a dat acordul

18 Jan 2020 2509

Acţiunile deţinute de Mihai Mazăre, Aurel Mitran şi Mihail Gheorghe Cârciog în Sigma Trading, cumpărate de Five-Holding

13 Nov 2019 2711

Azi este ultima zi când se pot depune observații la APM Constanța privind proiectul imobiliar al Five-Holding SA de la halta Traian

07 Nov 2019 1856