Acţionarii SC Holland Development SA iau în calcul majorarea capitalului social

Acţionarii Holland Development Group SA sunt convocaţi la Adunarea Generală Ordinară, pe data de 9 aprilie, de la ora 14.00, şi la Adunarea Generală Extraordinară, care va avea loc în aceeaşi zi, la ora 15.00, la sediul societăţii din municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu.
 
În cazul în care nu sunt întrunite condiţiile de validare prin neîndeplinirea cvorumului de prezenţă, cele două adunări vor fi reprogramate pentru 16 aprilie, ora 14.00, la aceeaşi adresă şi cu aceeaşi ordine de zi. Pe ordinea de zi a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor se regăsesc următoarele puncte: aprobarea bilanţului contabil şi a contului de profit şi de pierderi pe anul 2014, analiza situaţiei economico-financiare pe anul 2014, discutarea raportului administratorului şi al comisiei de cenzori, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs, revocarea şi/sau înlocuirea cenzorilor, precum şi situaţia taxelor şi a impozitelor pentru terenuri şi clădiri. Pe ordinea de zi a Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor este cuprinsă discutarea posibilităţii schimbării formei juridice a societăţii, precum şi a posibilităţii majorării capitalului social.

 Ce spune Registrul Comerţului


SC Holland Development Group SA figurează la Registrul Comerțului ca fiind înființată în anul 2001, cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu. Societatea are un capital social subscris de 245.000 de lei, integral vărsat, compus din 700 de acţiuni, valoarea uneia fiind de 350 de lei.

Asociaţii persoane juridice sunt: Millenium Global Development SA, care deţine 500 de acţiuni (80% din capitalul social), Flash Enterprises SRL, care deţine şapte acţiuni (1% din capitalul social), Flash Trading House SRL, cu 105 acţiuni (15% din capitalul social). Societatea are şi asociaţi persoane fizice: Crina Simona Sandu, care deţine 14 acţiuni (2% din capitalul social) şi Bogdan Gabriel Sandu, care deţine, la rândul său, 14 acţiuni (2% din capitalul social). Administratorul societăţii care se ocupă de „închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“ este Galactica House SRL, reprezentată de Georgiana-Andreea Şerban. În luna martie a acestui an, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu, cunoscută drept unul dintre apropiații primarului Radu Mazăre, a fost revocată din funcția de administrator unic al SC Holland Development Group SA, locul său fiind luat, pentru următorii patru ani, de SC Galactica House SRL. La finalul anului 2013, Holland Development Group SA declarase o cifră de afaceri de 378.467 de lei, profitul net și numărul salariaților fiind zero.
 
Mai multe despre firma Holland Development Group SA puteţi citi:

Cum a ajuns SC Holland Development Group SA beneficiara unor terenuri în valoare de peste 600.000 euro atribuite în compensare 
 
Încă o atribuire în compensare pe numele SC Holland Development Group SA
 
S-a întâmplat la Constanța!: Peste 3 hectare de teren atribuite în compensare, în contul a nici 9.000 mp (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.