Acţionarii societăţii Compania Municipală Turistică Bucureşti SA, convocaţi în AGOA. Ce decizii au fost luate

În cadrul Adunării Generale Ordinare a acţionarilor societăţii Compania Municipală Turistică Bucureşti SA, la data de 04.05.2018, acţionarii Municipiul Bucureşti prin mandataţi Ileana Daniela Dragne şi Tudor Tim Ionescu şi SC Service Ciclop SA, prin reprezentantul mandatat, Georgiana Mocanu au hotărât:

Acţionarul SC Service Ciclop SA renunţă fără rezerve la aplicarea dispoziţiilor privind protecţia acţionarilor minoritari prevăzute de OUG nr. 109/ 2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare.

În urma dezbaterilor, cu unanimitate de voturi „pentru”, reprezentând 100% capitalul social, Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Compania Municipală Turistică Bucureşti SA a adoptat următoarele hotărâre:

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor la act de renunţarea lui Ovidiu-Ioan Şanta la mandatul de administrator şi la mandatul de Director General, prin Demisia nr. 138/ 20.02.2018, şi îl revocă din funcţia de administrator.

Totodată, având în vedere vacantarea unui post de administrator, AGOA desemnează administrator provizoriu, până la finalizarea procedurii de selecţie a administratorilor potrivit prevederilor OUG nr. 109/ 2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, dar nu mai mult de data împlinirii termenului prevăzut în Actul Constitutiv pentru mandatul administratorului înlocuit pe Petrina Boiţa.

AGOA împuterniceşte ca Directorul General al societăţii pe Mihaela Neluţa Petrescu, cu posibilitatea de substituire, pentru îndeplinirea formalităţilor legale în vederea înregistrării în Registrul Comerţului a menţiunilor rezultate din această hotărâre, precum şi pentru publicarea acesteia în Monitorul Oficial al României.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.