Acţionarii Subex Hotel SA, care deţin fostul Centru de Afaceri „President” din Mangalia, convocaţi

Administratorul unic al Subex Hotel SA, cu sediul în Mangalia, convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor în data de 17 octombrie, ora 10.00, la punctul de lucru din municipiul Bacău. Pe ordinea de zi sunt incluse două puncte: aprobarea donării unui teren către o asociaţie, precum şi diverse probleme legate de administrare.
 
În cazul în care Adunarea Ordinară a Acţionarilor nu va îndeplini condiţiile prevăzute de actul constitutiv pentru desfăşurarea lucrărilor, aceasta se convoacă pentru data de 18 octombrie, cu aceeaşi ordine de zi.

Despre Subex Hotels SA

Cu sediul social în Mangalia, strada Teilor nr. 6, firma a fost înmatriculată în 1992. Capitalul social este de 2.205.820 de lei, integral vărsat, compus din 882.328 de acţiuni. Acţionarii firmei sunt SC Subex Bacău SA, cu sediul în municipiul Bacău, strada Milcov, cu 33,61% din capitalul social, şi Listă Acţionari Persoane Fizice (121 de acţionari), cu 66,39% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Carmen-Rita Stoica, născută pe 1.09.1961, în Bacău. Subex Hotels SA se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”.
 
Compania Subex Bacău SA, profilată pe „producerea şi exportul de organe de asamblare (şuruburi, piuliţe, tije, nituri)”, a achiziţionat în anul 2014 fostul Centru de Afaceri „President” din Mangalia. Imobilul din Mangalia a aparţinut Camerei de Comerţ a României, alături de Romexpo şi de alţi acţionari. „President” este un complex hotelier de patru stele, ce se întinde pe o suprafaţă de 8.700 de metri, dotat cu un centru de afaceri, săli de conferinţe exterioare, restaurant, fast food, piscină şi parcare. Inedit este că la subsolul construcţiei sunt prezervate vestigii de pe vremea Cetăţii Callatis, care pot fi vizitate de turişti.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.