Acționarul majoritar al companiei fondate de Mazăre, Nicușor și Secărea a anunțat noua comisie de cenzori. Cine a fost schimbat

Nicușor Constantinescu și Radu Mazăre. Foto din Arhiva ZIUA de Constanța
  • Informațiile privind comisia cenzorilor au fost recent publicate în Monitorul Oficial, hotărârea fiind luată la finele lunii mai 2022.
  • Potrivit datelor oficiale, din noua comisie de cenzori ai Silk Estate lipsesc numele Aurei Daniela Beșliu (numită în septembrie 2021 administrator al companiei Rentoor Entreprise SRL, firmă fondată și controlată de Silk Estate), dar și cel al lui Adrian Manea.
 
S-au schimbat cenzorii companiei Silk Estate! Decizia a fost luată de acționarul majoritar al societății.
 
Afaceristul Nelu Mirea deține pachetul majoritar de acțiuni al companiei Silk Estate, din care fac parte și fostul primar Radu Mazăre, alături de fost președinte al Consiliului Județean Nicușor Constantinescu, dar și business man-ul George Secărea, toți patru fiind fondatori.
 
Recent, acționarul majoritar al firmei a anunțat noua componență a comisiei de cenzori a firmei Silk Estate.
 
Informațiile privind comisia cenzorilor au fost recent publicate în Monitorul Oficial, hotărârea fiind luată la finele lunii mai 2022.
 
Potrivit datelor oficiale, din noua comisie de cenzori ai Silk Estate lipsesc numele Aurei Daniela Beșliu (numită în septembrie 2021 administrator al companiei Rentoor Entreprise SRL, firmă fondată și controlată de Silk Estate), dar și cel al lui Adrian Manea.
 
Noua comisie
 
Astfel, în urma deciziei luate în cadrul adunării ordinare a societății din luna mai 2022, acționarul Nelu Mirea, ce deține 92,9%, a hotărât revocarea comisiei de cenzori și aprobarea uneia noi, pentru o perioadă de trei ani.
 
Din noua comisie fac parte Maria Neacșu, George Gabriel Nicula, Radu Geana (cenzor supleant) și Alexandra Gabriela Giurgea.

 
Așa cum precizam la început, compania Silk Estate a fost fondată de Mazăre, Constantinescu, Secărea și Mirea, în anul 2013.
 

Pe platforma Confidas.ro, consultată la data 24 iulie 2022, firma are sediul social în Constanța, pe strada Timișanei, nr. 34, având ca obiect de activitate „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing“.
 
În afară de pachetul de 92,9% din acțiuni pe care îl deține Nelu Mirea, acțiunile sunt împărțite între Mazăre, Nicușor și Kld Services (fiecare câte 0,72%), George Secărea cu 2,1%, Eurosantis, cu 2,18% și alți acționari ce dețin în total 0,66%
.
Administratorul este Septimiu Manuel Răduca.
 
Cifrele Silk Estate arată că firma a avut în medie trei angajați, profitul scăzând în 2021 cu 2,5% față de anul precedent, situându-se la aproape 436.000 de lei, la o cifră de afaceri de 1,29 de milioane de lei, în creștere față de 2020.
 
Firma nu a încheiat contracte de achiziții publice, potrivit sursei citate.
 
Firma administrată de fostul cenzor, pe minus
 
În cursul verii 2021, compania Silk Estate a pus bazele unei noi afaceri pe piața imobiliară din Constanța, fiind vorba despre Rentoor Entreprise SRL, companie pe care o administra cenzorul de atunci al Silk Estate, Aura Daniela Beșliu.
 
Și în prezent, arată Confidas.ro, firma este administrată de Aura Daniela Beșliu, activitatea pentru anul 2021 înregistrând o pierdere de 130 de lei, 0 angajați și cifra de afaeri 0.
 
În ce-i privește pe membrii fondatori ai Silk Estate, respectiv, Mazăre, Constantinescu, Mirea și Secărea, aceștia sunt, totodată, membri fondatori ai Alliance Qwest Company SA, numele lor figurând în numeroase companii ce își desfășioară activitatea pe piața din Constanța.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Compania fondată de Mazăre, Nicușor și antreprenorul Secărea a pus bazele unei noi firme pe piața imobiliară
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța anulează definitiv PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, din oraș! (MINUTA)

12 Apr 2024 1343

PUZ pentru terenurile din strada Belvedere ale afaceristului George Secărea! Curtea de Apel anunță data verdictului

15 Mar 2024 839

PUZ-ul afaceristului Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, ajuns la Curtea de Apel Constanța

22 Jun 2023 1399

Ministerul Apărării Naționale, contract cu Șantierul Naval Midia SA! Legături cu Ion Dumitrache, președintele organizației municipale PSD Constanța (DOCUMENT)

16 Jun 2023 2116

PUZ-ul afaceristului George Secărea pentru terenurile din strada Belvedere, anulat! Judecătorii explică de ce au decis anularea (MOTIVARE)

19 May 2023 1471

Schimbări în lumea afacerilor din Constanța! S-a probat fuziunea a două firme din oraș! Detalii

11 Sep 2022 2917

Compania fondată de Mazăre, Nicușor și antreprenorul Secărea a pus bazele unei noi firme pe piața imobiliară

25 Sep 2021 3244

Se cere anularea PUZ-ului Judecătorii cer să vadă cartea funciară pentru terenul afaceristului George Secărea din strada Belvedere

24 Jun 2021 3615

Asociat în firme cu Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu George Secărea vrea să mai ridice un bloc de cinci etaje în Constanţa! Ce condiţie a impus Primăria

26 Oct 2016 5102

Transfer de acțiuni între firmele afaceristului George Secărea, partener de afaceri cu Mazăre și Constantinescu

13 Oct 2016 2257

Asociat cu Mazăre şi Constantinescu în trei societăţi George Secărea va ridica o vilă de cinci etaje pe bulevardul Tomis

30 Sep 2015 5831

22 de apartamente şi vedere spre Siutghiol Cum va arăta vila lui George Secărea, asociat cu Mazăre şi Constantinescu în două afaceri

13 Dec 2014 7894

Pe malul Lacului Siutghiol, în Mamaia Un apropiat al tandemului Mazăre -Constantinescu îşi face vilă de cinci etaje

27 Nov 2014 5936