Actualitate

Acţiuni de control organizate de ISCTR în toată ţara! Cine sunt cei vizaţi

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Traficul Rutier (ISCTR) va organiza o amplă acţiune de control, care va dura aproximativ o lună, fiind vizaţi mai mulţi operatori economici. De asemenea, inspectoratul va efectua şi un control tematic asupra transportului de elevi.
 
Inspectorii ISCTR organizează acţiuni de control tematic în perioada 10 septembrie - 12 octombrie 2018 pentru verificarea activităţii operatorilor economici care sunt furnizori de bunuri divizibile (balastiere, cariere, staţii pentru fabricarea betonului) şi pentru beneficiarii bunurilor divizibile (staţii pentru fabricarea betonului, şantiere de lucrări de întreţinere şi construcţie autostrăzi, drumuri şi poduri) transportate cu vehicule prevăzute la art.1, lit. a, din H.G. nr. 1373/2008 privind reglementarea furnizării şi transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din România.
 
Inspectorii ISCTR desfăşoară acţiuni de control în trafic în perioada 10-21 septembrie 2018 pentru verificarea activităţii transportului de elevi. Se vor verifica aspecte ce ţin de respectarea legalităţii transportului efectuat şi a stării tehnice a autovehiculelor pentru transport elevi deţinute de către unităţile de învăţământ, de autorităţile administraţiei publice locale, cât şi de operatorii de transport autorizaţi cu care acestea au contracte încheiate pentru efectuarea transportului elevilor.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Sute de autovehicule destinate transportului elevilor, verificate de inspectorii ISCTR

06 Oct 2018 405

Amenzi record aplicate de ISCTR în luna iulie! Unde au acţionat inspectorii rutieri

10 Aug 2018 741

Dotările tehnice ale Inspectoratului Teritorial 2 din cadrul ISCTR şi salariile angajaţilor. Venituri de mii de lei pentru salariaţi

08 Aug 2018 912