Acțiuni desfășurate de polițiști, pentru combaterea consumului de droguri și prevenirea violenței, în mai multe școli din județul Constanța


La data de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia – Compartimentul Proximitate, în colaborare cu reprezentanți ai Agenției Naționale Antidrog Constanța au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea manifestărilor violente, a formelor de bullying și a consumului de droguri în rândul minorilor, la Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” și Școala Gimnazială ”Spiru Haret” din municipiul Medgidia, potrivit unui comunicat oficial transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 9 februarie a.c., polițiși din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor în cadrul Programului național ”Școala Siguranței Tedi”, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială ”Petre Ispirescu” din municipiul Constanța.

 De asemenea, au desfășurat, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier, activități de prevenire a victimizării minorilor ca urmare a accidentelor rutiere.
Totodată, polițiștii, împreună cu reprezentanți ai Agenției Naționale împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Constanța, au desfășurat activități de prevenire a criminalității informatice, a victimizării minorilor și a traficului de persoane, în rândul elevilor și cadrelor didactice de la Liceul Teoretic Băneasa.
De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire a violenței în familie la sediul Colegiului Comercial ”Carol I” Constanța.
 
La data de 9 februarie a.c., polițiși din cadrul Biroului Siguranță Școlară au desfășurat activități informativ-preventive în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Crucea, în cadrul Proiectului de prevenire a violenței și a traficului de persoane în rândul elevilor ”Școală fără violență și droguri”.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Activități ale polițiștilor IPJ Constanța în școli, licee și stațiunile Costinești și Vama Veche

24 Apr 2024 373

Licitații publice Pereții exteriori ai unor clădiri din municipiu, acoperiți cu picturi murale. Cui a atribuit Primăria Constanța acest contract? (DOCUMENT)

24 Apr 2024 365

Licitații Constanța Comuna Dobromir investește peste 60.000 de euro, bani europeni, în dotări școlare (DOCUMENT)

17 Apr 2024 390

Activități ale polițiștilor în școli din județul Constanța

17 Apr 2024 412

Consiliul Local Agigea, județul Constanța dotează cu mobilier și echipamente digitale unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Agigea (DOCUMENT)

17 Apr 2024 429

Activități ale polițiștilor IPJ Constanța la școli și grădinițe din Constanța

11 Apr 2024 467

Licitații Constanța Primăria Medgidia organizează licitație deschisă, pe un milion de euro, pentru dotarea unităților de învățământ din municipiu (DOCUMENT)

10 Apr 2024 517

Propunere pentru a reduce violența în scoli Sindicaliștii din Educație cer ca media la Purtare să conteze la admiterea la liceu

08 Apr 2024 697

Sondaj de opinie Mulțumiți de arondările școlare? Nu, spun 67% dintre respondenți

07 Apr 2024 483

Licitații publice Primăria Medgidia cumpără echipamente digitale pentru școli în cadrul proiectului finanțat prin PNRR

07 Apr 2024 393

Dispută între Ministerul Educaţiei, profesori şi părinţi pe tema supravegherii video în şcoli

05 Apr 2024 600

Acțiuni ale jandarmilor la școli din județul Tulcea (GALERIE FOTO)

05 Apr 2024 518

Școlile vor primi bani pentru activitățile din Programul Național „Săptămâna verde” !

04 Apr 2024 503

Sunteți mulțumiți de arondările școlare stabilite pentru înscrierea în învățământul primar anul acesta?

31 Mar 2024 591

Polițiștii IPJ Constanța, continuă acțiunile în școlile din Constanța și Năvodari

29 Mar 2024 559