Acțiuni în zona mai multor piețe din Constanța Comerțul stradal neautorizat, în atenția polițiștilor locali

  • Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută acțiuni pe raza Serviciului Ordine Publică Nord care au avut ca scop eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac.
  • În același timp, polițiștii locali au acționat în zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută acțiuni pe raza Serviciului Ordine Publică Nord care au avut ca scop eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac și verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice,a curățeniei și a circulației pe drumurile publice.

În același timp, polițiștii locali au acționat în zonele aglomerate, precum stațiile CT BUS, mijloacele de transport în comun, parcurile, piețele, centrele comerciale și parcările publice, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei COVID-19.

Au fost verificate 34 de societăți comerciale(săli de jocuri, unități de alimentație publică), au fost legitimate 93 de persoane, fiind aplicate 82 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.040 lei și 9 sancțiuni complementare, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială.

Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, tulburarea ordinii și liniștii publice, apelarea la mila publicului, consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, consumul de produse din tutun în spații publice închise, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public.

O persoană care apela la mila publicului a fost predată reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială.

De asemenea, proprietarul unui câine încadrat în categoria periculos a fost sancționat pentru nerespectarea obligațiilor legale privind deținerea unui animal de companie și plimbarea câinelui fără botniță pe drumurile publice.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numărul de telefon: 0241.484.205- Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța.,precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

Sursa foto: Primăria Municipiului Constanța

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vizați, șoferii care nu dețineau autorizație de folosire a tramei stradale Constanța. Polițiștii locali au aplicat 89 de sancțiuni într-o singură zi

14 May 2021 708

Poliția Locală Constanța, precizări despre gunoiul menajer. Vizați, constănțenii care locuiesc la case

11 May 2021 780

Constanța Comerțul stradal neautorizat, în atenția polițiștilor locali. Au fost aplicate amenzi

29 Apr 2021 560

Polițiștii locali au desfășurat o acțiune pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile privind oprirea și staționarea

28 Apr 2021 579

Polițiștii constănțeni controlează taximetriștii

28 Apr 2021 749

Constanța Bărbați, amendați pentru că lipeau afișe în locuri nepermise

27 Apr 2021 938

Constanța Operatori economici, amendați de polițiștii locali pentru aruncarea deșeurilor

27 Apr 2021 610

Regulamentul parcărilor publice din Constanța Sunăm la poliție dacă a parcat altcineva pe locul pentru care am plătit?

24 Apr 2021 4141

Sondaj de opinie Lărgirea competențelor de autoritate ale Poliției Locale nu-și are rostul, sunt de părere 84% dintre respondenți

19 Apr 2021 374

Poliţia Locală Constanţa Peste 1.000 de pachete de ţigări netimbrate, confiscate dintr-un magazin din piața Tomis 3

08 Apr 2021 1442

Constanța Polițiștii locali desfășoară o campanie de informare a cetățenilor cu privire la regimul deșeurilor

06 Apr 2021 649

Constanța Nepurtarea măștii de protecție, sancționată de polițiștii locali

31 Mar 2021 598

Poliția Locală a amendat Parchetul Curții de Apel Constanța. Cum s-a terminat procesul. Decizia și explicațiile judecătorilor

30 Mar 2021 1472

Constanța Polițiștii locali au aplicat amenzi celor care nu respectă legea privind regimul deșeurilor

29 Mar 2021 808

Constanța Șoferi, sancționați de polițiștii locali. Ce amenzi au fost aplicate

26 Mar 2021 628