Actorul Kevin Costner împlinește 66 de ani

  • Primele roluri ale lui Kevin Costner au fost de figurație in "Night Shift" (1982) și în continurea acestuia "Frances" (1982).
  • Kevin Costner a fost recompensat cu o stea pentru filmele sale, amplasată în partea de nord, aria 6800, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.
Kevin Costner (n. 18 ianuarie 1955) este un actor, producător și regizor de film american.

A primit două premii Oscar, inclusiv pentru filmul Dansând cu lupii (1990). A mai interpretat în filme precum Incoruptibilii (1987) sau Bodyguard (1992). A studiat marketing la Universitatea de stat din California in Fullerton, iar apoi a devenit interesat de teatru, scrie wikipedia.org.

A absolvit în anul 1978. S-a angajat in domeniul marketingului unde a lucrat doar o luna, hotărându-se apoi să lucreze în actorie.A debutat in 1974, in filmul "Sizzle Beach USA". A urmat workshop-uri de teatru, mergând pe la diverse auditii, pentru ca apoi sa reuseasca sa impresioneze regizorii care insa nu stiau inca cum si unde l-ar putea folosi.

Primele lui roluri au fost de figurație in "Night Shift" (1982) și în continurea acestuia "Frances" (1982). Costner a fost distribuit de regizorul Lawrence Kasdan în rolul sinucigașului ce motivează subiectul la "The Big Chill" (1983). Adevarata lui lansare s-a produs insa patru ani mai tarziu, cand apare pe ecrane in doua filme: "No Way Out" si "The Untouchables". Bazandu-se pe succesul financiar al acestor filme, Costner a putut să-și facă debutul si ca regizor. Costner a regizat filmele "The Postman" (1997) si "Dances with Wolves" (1990).

Actorul Kevin Costner si soția sa, Christine Baumgartner, au devenit parintii unui băiețel. Numele ales pentru noul venit pe lume a fost Cayden Wyatt. Acesta este primul copil al cuplului si al cincilea al lui Costner. Actorul mai are încă trei copii din mariajul anterior cu o colegă din facultate, Cindy Silva, de care a divorțat în anul 1994. Liam, în vârstă de 10 ani, este fiul lui Costner dintr-o relație cu Bridget Rooney.

Kevin Costner a fost recompensat cu o stea pentru filmele sale, amplasată în partea de nord, aria 6800, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

Sursa foto: wikipedia.org

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce filme poţi viziona la Cityplex Tomis Mall în perioada 8-14 aprilie

06 Apr 2016 3402