Acum patru ani, cinci tineri au murit în microbuzul societăţii Bunurile Roof Serv Trade SRL, scoase la licitaţie

Maestro SPRL, lichidator al SC Roof Serv Trade SRL, organizează licitaţie publică în fiecare zi de joi, începând cu data de 23.07.2015, ora 13.00, până la adjudecare, la sediul lichidatorului din Constanţa, strada Dr. Aristide Karatzali nr. 24.
 
La licitaţie vor fi scoase la vânzare mai multe bunuri din patrimoniul SC Roof Serv Trade SRL: un apartament de patru camere situat în Constanţa, strada Chiliei nr. 6, şi mobilier, la preţul de 335.055 de lei, utilaje de 5.141 de lei, birotică de 766 de lei, autoturisme de 9.107 lei. Preţurile nu conţin TVA. Detalii suplimentare, caietele de sarcini, condiţiile şi regulamentul de participare la licitaţie se pot obţine de la sediul Maestro SPRL.

Despre societatea aflată în faliment


Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 7 iulie 2015, SC Roof Serv Trade SRL a fost înregistrată în anul 2000 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Poporului. Firma are un capital social subscris de 303.000 de lei, integral vărsat, compus din 30.300 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţi în societate sunt: Cristina Blebea, care deţine 18.300 de părţi sociale (60% din capitalul social), şi Daniel Nicolae Dragomir, cu 12.000 de părţi sociale (40% din capitalul social). Administratorii societăţii care se ocupă de „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“ sunt Cristina Blebea şi Maestro SPRL - lichidator judiciar.

 Accident rutier grav 

În anul 2010, cinci persoane care se aflau în microbuzul aparţinând SC Roof Serv Trade SRL au decedat într-un accident rutier grav. Pe data de 12 februarie 2010, Valentin Protesaru, din Vâlcea, circula pe sensul de mers dinspre Constanţa către Medgidia, fiind la volanul autotractorului marca DAF, ce tracta semiremorca marca Schmitz, ansamblul auto fiind proprietatea SC Damila SRL. La un moment dat, din cauza neasigurării corespunzătoare a roţilor punţii motrice a camionului, pe fondul încălcării obligaţiei de verificare permanentă a stării roţilor maşinii conduse, piuliţele de la cele zece prizoane de prindere a roţii pe corpul maşinii au cedat, pe rând. În mod succesiv, a avut loc desprinderea din mers a piuliţelor de strângere a celorlalte prizoane, iar roata rămasă astfel, în cele din urmă, neasigurată, a „forfecat” ultimul prizon şi a devenit, practic, liberă, astfel că a ieşit din cadrul său de prindere. În deplasarea inerţială iniţiată, roata desprinsă a pătruns pe contrasens, dezechilibrând prin impact direct autoutilitara MAN, condusă regulamentar de Viorel Sima. În urma impactului cu roata, autoutilitara s-a răsturnat şi a intrat într-un microbuz marca Peugeot, care circula regulamentar. Lovitura a fost atât de puternică, încât microbuzul aparţinând SC Roof Serv Trade SRL a fost proiectat în afara părţii carosabile, iar Iulian Prisăcaru, Constantin Botnar, de 19 ani, Nicolae Croitoru, de 32 de ani, George Roşu, de 24 de ani, şi Ştefan Constantin şi-au pierdut viaţa.

Citeşte şi

Accident din 12 februarie 2010
Se face expertiza tehnică în dosarul celor cinci morţi de la Poarta Albă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.