Adevărat chilipir 33 de garsoniere şi un apartament situate într-un fost cămin de nefamilişti din Medgidia, scoase la mezat


Lichidatorul judiciar CCINSOL SPRL al societăţii American Model Marketing SRL continuă organizarea de licitaţii publice, cu strigare, în vederea valorificării bunurilor din patrimoniul debitoarei. Licitaţiile se vor desfăşura săptămânal, în fiecare zi de marţi, ora 14.00, la sediul lichidatorului judiciar din Constanţa, strada Cibinului nr.8.


Participanţii la aceste proceduri publice vor putea achiziţiona 33 de garsoniere formate din cameră şi baie, un apartament de două camere şi terenul aferent, în indiviziune, în suprafaţă totală de 261 mp. Imobilele fac parte integrantă dintr-un fost cămin de nefamilişti, situat în Medgidia, strada Independenţei nr.87 A, Cămin C1, judeţul Constanţa. Imobilul este o clădire cu regim de înălţime P+3E, suprafaţa utilă medie a garsonierelor este de 20 mp, iar cea a apartamentului de 37,49 mp, grad de confort 3.
Fiecare activ se va licita individual. Preţul de pornire a licitaţiei pentru garsoniere este cuprins între 7.401 euro şi 8.931 euro, iar pentru apartament 14.267 euro. Preţurile menţionate nu includ TVA.

La licitaţie poate participa orice persoana fizică sau juridică ce achiziţionează şi acceptă prevederile caietului de sarcini şi ale regulamentului de licitaţie şi depune garanţia de 10% din preţul de pornire a licitaţiei cu minimum 24 de ore înainte de data licitaţiei. Caietul de sarcini poate fi obţinut contra cost, zilnic, între orele 09.00-15.00, de la sediul lichidatorului judiciar.


Orice persoana care pretinde vreun drept asupra bunurilor este invitată să anunţe în scris lichidatorul judiciar la sediul acestuia din Constanţa, până la data şi ora primei licitaţii.

 

Din datele Registrului Comerţului


American Model Marketing SRL, aşa cum reiese din fişa Registrului Comerţului, consultat pe data de 28 iulie 2015, a fost înregistrată în anul 2004 şi are sediul social în municipiul Medgidia. Firma are un capital social subscris de 400.000 de lei, integral vărsat, compus din 40.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Aurora Mirela Mirleneanu. American Model Marketing SRL se ocupă de „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“. Aurora Mirela Mirleneanu mai este asociată şi în SC Rinhouse One SRL.


Citeşte şi:

Cum îţi poţi cumpăra o locuinţă cu 7.000 de euro 33 de garsoniere de vânzare, la Medgidia

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.