Administraţia Fluvială a Dunării de Jos Galaţi, reclamată la CNSC de o firmă din Danemarca şi una din Constanţa

Asocierea Rohne Nielsen A/S - Saga Logistics Management SRL s-a adresat Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, nemulţumită de o procedură publică organizată de Administraţia Fluvială a Dunării de Jos RA Galaţi.
 
Astfel la CNSC a fost înregistrată contestaţia nr. 3422 din data de 29.01.2019, formulată de Asocierea Rohne Nielsen A/S - Saga Logistics Management SRL, compusă din societatea Rohde Nielsen A/S, cu sediul în Danemarca, în calitate de lider al asocierii, şi Saga Logistics Management SRL, cu sediul în Constanţa, împotriva raportului procedurii nr. 1791/16.01.2019 publicat în SEAP la data de 17.01.2019, emis de Administraţia Fluvială a Dunării de Jos RA Galaţi, cu sediul în localitatea Galaţi, str. Portului nr. 32, judeţul Galaţi, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii de licitaţie deschisă organizată în vederea încheierii acordului-cadru de lucrări având ca obiect „Lucrări de dragare pe dunăre şi Braţul Borcea” - 3 loturi.
 
Contestatoarea a solicitat Consiliului anularea rezultatului procedurii şi explicarea motivelor pentru care oferta acesteia a fost exclusă din procedură „fără nicio motivare şi fără indicarea temeiului în care a fost respinsă, excludere care, până în prezent, apare ca fiind nelegală”. Procedura de soluţionare în faţa Consiliului s-a desfăşurat în scris. La rândul său, CNSC a respins, pentru neconstituirea cauţiunii, contestaţia formulată de Asocierea Rohne Nielsen A/S - Saga Logistics Management SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă Administraţia Fluvială A Dunării de Jos RA Galaţi.
 

Despre Saga Logistics Management SRL

 
Înfiinţată în 2014, Saga Logistics Management SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 4.300 de lei, integral vărsat, este compus din 430 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Saga Logistics Management SRL este controlată de Adriana Maria Mureşan, cu 99% din capitalul social, şi Ioan-Lucian Mureşan, cu 1% din capitalul social. Administratorul societăţii, care se ocupă de activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice, este Oniga Iacob.
 
În anul fiscal 2015, societatea cu un salariat a avut o cifră de afaceri de 165.786 de lei şi un profit de 30.459 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, compania cu un salariat a avut o cifră de afaceri de 35.000 de lei şi un profit de 26.553 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 este următoarea: un salariat, cifră de afaceri de 2.027.920 de lei şi un profit de 1.124.461 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Dosarul dintre asocierea Rohde Nielsen A/S - Saga Logistics Management şi CN APMC, pe masa magistraţilor. Mărul discordiei - o achiziţie publică

Supărată pe CN APM Constanţa, asocierea Rohne Nielsen A/S - Saga Logistics Management şi Boskalis SRL, demers către CNSC. Ce au solicitat

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.