Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, anunț în atenția agenților economici

  • Solicitările de nominalizare a punctelor de debarcare și a  centrelor de primă vânzare pentru anul 2021 se vor depune la ARBDD Tulcea, până la data de 30 noiembrie 2020.  

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea informează agenții economici interesați că, în conformitate cu prevederile art. 20 și art. 21 din Ordinul nr. 126/807/2017 pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului în vederea practicării pescuitului comercial în habitatele piscicole naturale din ariile naturale protejate, cu modificările și  completările ulterioare, are obligația să nominalizeze punctele de debarcare și centrele de primă vânzare care vor funcționa în anul 2021 în perimetrul RBDD și în zonele limitrofe.

Având în vedere că procedura de nominalizare a punctelor de debarcare și a  centrelor de primă vânzare este una de durată (implică analiza documentațiilor depuse, verificarea în teren, după caz,  verificarea raportărilor depuse, nominalizarea și organizarea comisiei de analiză, etc) și presupune implicarea altor instituții (ANPA, DSVSA, etc), pentru a nu afecta emiterea celorlalte acte de reglementare aferente anului 2021 (viză permis de pescuit, emitere autorizații de pescuit comercial, emitere autorizații de capturare și achiziție, etc.) ARBDD a demarat procedura în vederea nominalizării punctelor de debarcare și a  centrelor de primă vânzare  din  perimetrul  Rezervației Biosferei Delta Dunării și din zonele limitrofe.

Prin urmare, solicitările de nominalizare a punctelor de debarcare și a  centrelor de primă vânzare (PD/CPV) pentru anul 2021 se vor depune la ARBDD Tulcea, până la data de 30.11.2020.  

În vederea nominalizării punctului de debarcare și a centrului de primă vânzare pentru anul 2021, se vor depune la ARBDD Tulcea următoarele documente:

 ·        cerere, conform modelului anexat;
 ·        autorizația sanitară veterinară/document de înregistrare sanitară veterinară emis/emisă de DSVSA;
 ·        autorizația de mediu emisă de ARBDD Tulcea sau APM Tulcea/permis de desfășurare activitate emis de ARBDD, după caz;
 ·        declarație privind activitatea desfășurată în anul 2020 ( nr. pescari, cantitate pește, alte informații relevanțe, etc);
 ·        contract cu CPV pentru anul 2021, după caz.

 Depunerea documentelor se va realiza numai prin poșta, e-mail sau fax.


 Persoanele interesate se pot adresa instituției prin poștă, telefon/fax sau prin e-mail la următoarea adresă:

   Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării
   Str. Portului, nr. 34A, Tulcea, România
   E-mail: arbdd@ddbra.ro; Tel.: +40 240 518945; Fax: +40 240 518975

  Durata medie de completare: 15 min.     
                              
 Motivul colectării informațiilor: nominalizare PD/CPV

 Modalitate de completare:  olograf/tehnoredactare

 Modalitate de transmitere:  completare la sediu/fax/poștă/electronic

  L.S.
SC­­­___________________________, cu sediul______________________

 Nr.__________/________________
 CĂTRE,
Administrația Rezervației Biosferei “Delta Dunării” TULCEA
 Subsemnatul/Subsemnata_________________________________________, în calitate de________________________la_______________________________________________________
 cu sediul___________________________________________________________________________
 Tel./Fax._________________________________________________, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr.___________________, CUI__________atribut fiscal______________________________________.
     Solicit nominalizarea pentru funcționare în anul 2021 a  Punctului de Debarcare(PD)_________________________,amplasat ____________________ ____________și a centrului          de   primă  vânzare(CPV)_________________________________________________
 amplasat______________________________________, în condițiile Ordinului Nr. 126/807/2017 din 3 mai 2017, pentru aprobarea Normelor privind accesul la resursele acvatice vii din domeniul public al statului în vederea practicării pescuitului comercial în habitatele piscicole naturale din ariile naturale protejate, art.20, 21.

 Chestionarul referitor la condițiile de funcționare PD ___________________________

 a) Este situat la malul apei la o distanță corespunzătoare pentru a putea transporta peștele capturat în condiții sanitar-veterinare optime?: DA / NU;

b) Este prevăzut cu dotări care să permită acostarea navelor/ambarcațiunilor de pescuit și descărcarea capturilor, precum și cu utilitățile necesare bunei funcționări (dotări cu apă curentă, facilități pentru producerea gheții, ambalaje, cameră refrigerare)?: DA/NU;

c) Este inscripționat și autorizat sanitar-  veterinar?: DA/NU; d) Deține dispozitive de cântărire a peștelui și are afișat programul de funcționare?:DA/NU.

  Chestionarul referitor la condițiile de funcționare CPV _________________________

a) deține spațiu frigorific refrigerare/congelare pentru depozitarea cantităților de pește și produse din pește nevândute în ziua primirii peștelui de la punctele de debarcare?: DA/NU;           

b) deține dotări cu apă curentă, instalație pentru producere fulgi de gheață, dispozitive de cântărire, ambalaje?: DA/NU;

c) este inscripționat și  deține autorizare sanitar- veterinară?: DA/NU;

d) Are afișat programul de funcționare și are afișate zilnic prețurile minime de achiziție pe specii?: DA/NU;

e) este  prevăzut cu dotări care să permită acostarea navelor/ambarcațiunilor de pescuit și descărcarea capturilor?: DA/NU.

Anexez: autorizația sanitară veterinară/document de înregistrare sanitară veterinară emis/emisă de DSVSA, autorizația de mediu emisă de ARBDD Tulcea sau APM Tulcea/permis de desfășurare activitate emis de ARBDD, după caz, declarație privind activitatea desfășurată în anul 2020(nr. pescari, cantitate peste, alte informații relevante, etc), contract cu CPV pentru anul 2021, după caz.

 Dacă societatea deține mai multe PD și/sau CPV se completează cererea separat pentru fiecare în parte.
   ADMINISTRATOR/DIRECTOR,
    _________________________                                                 Data_______________________


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ARBDD Întâlnire cu fermierii din zona brațului Chilia privind desfășurarea activităților agricole și creșterea animalelor în Delta Dunării

15 Mar 2024 457

Licitații Tulcea Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării cumpără combustibil pentru energie și încălzire. Detalii despre firma câștigătoare (DOCUMENT)

06 Feb 2024 772

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a modificat valoarea contactului semnat cu Margus Protect Technologies SRL (DOCUMENT)

05 Feb 2024 970

ARBDD Prohibiție de pescuit pentru știucă! Ce trebuie să știe pasionații de pescuit

31 Jan 2024 732

Averea și interesele lui Mahu Emil, șef birou în Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENTE)

15 Jan 2024 880

Declarații de avere Camelia Căpriță, șef serviciu Administrare Patrimoniu Natural la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea (DOCUMENT)

14 Jan 2024 781

Declarații de avere Tulcea Marcel Iacovici, șef serviciu în Comisariatul Regional Murighiol – Sfântul Gheorghe, din ARBDD, avere și interese (DOCUMENTE)

12 Jan 2024 915

ARBDD Reactualizarea bazei de date a permiselor de pescuit pentru consumul familial pentru anul 2024 în perimetrul RBDD

28 Dec 2023 896

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, contract semnat cu o firmă din Ilfov. Iată ce va furniza (DOCUMENT)

27 Dec 2023 914

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, contract semnat cu o firmă din Capitală. Iată ce va furniza (DOCUMENT)

21 Dec 2023 742

Licitații Tulcea ARBDD achiziționează echipamente pentru evaluarea diversităţii genetice la speciile sălbatice periclitate (DOCUMENT)

19 Dec 2023 659

ARBD a finalizat proiectul „Conservarea zonei strict protejate Sărături Murighiol”

17 Nov 2023 688

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Cotele Dunării, în continuă creștere. Avertizare pentru pescari

06 Nov 2023 905

Județul Tulcea Traficul intens de nave de pe braţele Sulina şi Chilia ale Dunării alertează autoritățile de mediu din Deltă

29 Aug 2023 843

ARBDD Tulcea reface stocul de șalău din rezervație, prin introducerea de icre embrionate (DOCUMENT)

08 Feb 2023 1402