Administrator nou în firma Extrapower SRL din Constanța


 
  • Asociatul unic al firmei Extrapower SRL, Qair Renewables SRL, a luat la cunoştinţă şi a aprobat scrisoarea de demisie a administratorului societăţii Extrapower SRL, Guillaume Robert Alain Faure.
 
Asociatul unic al firmei Extrapower SRL, Qair Renewables SRL (o societate înfiinţată şi care funcţionează în conformitate cu legile din România, având sediul social în municipiul Constanţa, reprezentată de Charles Lhermitte, în calitate de administrator), a luat la cunoştinţă şi a aprobat scrisoarea de demisie a administratorului societăţii Extrapower SRL, Guillaume Robert Alain Faure, din data de 26 ianuarie 2022, efectivă începând cu data prezentei decizii.
 
Hotărârea firmei Extrapower SRL a fost semnată pe 8 februarie 2022 și publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, cu numărul 4074, din data de 27 septembrie 2022.
 
Îîncepând cu data deciziei, mandatul de administrator al societăţii al lui Guillaume Robert Alain Faure a încetat şi este eliberat de îndatoririle în legătură cu activitatea sa de administrator al firmei.
 
În decizie se mai arată:
 
2. Descărcare de gestiune
Asociatul unic aprobă prin prezenta ca administratorul Societăţii, Guillaume Robert Alain Faure, să fie descărcat de gestiune, în măsura maximă admisă de legea aplicabilă, dar, pentru evitarea oricăror neclarităţi, acesta nu va fi descărcat de gestiune în situaţii de fraudă sau pentru aspecte ascunse/nedezvăluite de acesta în mod intenţionat.
 
3. Administrarea societăţii
Asociatul unic aprobă prin prezenta numirea lui Nussle Jochen Andreas, cetăţean german, în funcţia de administrator, având drepturi de reprezentare a Societăţii şi drepturi de semnătură în faţa băncilor, numit pentru un mandat pe o perioadă începând cu data prezentei, până la data de 15 aprilie 2023.
 

4. Modificarea actului constitutiv al societăţii
 
4.1 Actul Constitutiv al Societăţii se va modifica corespunzător pentru a reflecta cele decise prin prezenta decizie.

4.2 Articolul 5, paragrafele 5.1, 5.2, 5.3 prima parte, 5.4 şi 5.5 din Actul Constitutiv al Societăţii vor fi modificate şi se vor citi după cum urmează:
5.1 Conducerea şi administrarea Societăţii vor fi asigurate până la data de 15 aprilie 2023 de către:
 
– Charles Lhermitte, cetăţean francez, şi Nussle Jochen Andreas, care vor exercita drepturile şi obligaţiile ce le revin în calitate de administratori ai Societăţii, având puteri depline.
 
5.2 Pentru evitarea oricărui dubiu, Charles Lhermitte şi Nussle Jochen Andreas vor putea acţiona atât separat, cât şi împreună, în exercitarea drepturilor şi obligaţiilor care le revin în calitate de administratori ai Societăţii, având aceleaşi prerogative.
 
5.3 Printre drepturile şi obligaţiile lui Charles Lhermitte şi ale lui Nussle Jochen Andreas, în calitatea lor de administratori ai Societăţii cu puteri depline, sunt următoarele:
 
[…]
 
5.4 Charles Lhermitte şi Nussle Jochen Andreas, în calitate de administratori cu puteri depline ai Societăţii, au dreptul să delege oricare dintre drepturile acestuia ca administratori cu puteri depline ai Societăţii oricăror persoane, indiferent dacă aceste persoane sunt sau nu salariaţi ai Societăţii, pe baza unui document scris, incluzând dar fără a se limita la delegaţii, împuterniciri, hotărâri.
 
5.5 În îndeplinirea mandatului lor de administratori cu puteri depline ai Societăţii, Charles Lhermitte şi Nussle Jochen Andreas vor respecta prevederile prezentului Act Constitutiv, prevederile legale române în vigoare şi deciziile Asociatului unic al Societăţii.
 
Toate celelalte prevederi ale Actului Constitutiv al Societăţii nu se vor modifica.
 
5. Împuternicire
 
Prin prezenta, Asociatul unic aprobă ca următoarele persoane:
(a) Alina Rusu, cetăţean român,
(b) Elena Vlasceanu, cetăţean român,
(c) Argentina Rafail, cetăţean român,
 
sunt împuternicite prin prezenta ca „Mandatari“ (şi fiecare un „Mandatar“), în mod individual şi nu împreună, şi vor avea autoritatea deplină să reprezinte Asociatul unic şi Societatea în faţa tuturor instanţelor, ministerelor, oficiilor, departamentelor, agenţiilor, autorităţilor şi instituţiilor financiare sau fiscale, şi în faţa oricăror alte persoane şi entităţi, publice sau private, inclusiv dar fără a se limita la Registrul Comerţului, în scopul obţinerii înregistrării deciziilor de mai sus, inclusiv, dar fără a se limita la, prin întreprinderea tuturor acţiunilor necesare şi semnarea tuturor documentelor, formularelor, cererilor necesare ce urmează a fi depuse la Registrul Comerţului competent, precum şi la orice altă autoritate competentă, putând plăti şi încasa orice sume aferente acestor operaţiuni, precum şi depune şi ridica documente, incluzând orice formalităţi privind declaraţiile pentru schimbarea administratorilor, care trebuie depuse la Registrul Comerţului. De asemenea, fiecare dintre Mandatari va avea dreptul să reprezinte Asociatul unic cu puteri depline pentru a pregăti, redacta şi semna, în numele şi pe seama Asociatului unic, Actul Constitutiv actualizat al Societăţii.
 
Mandatarii pot subdelega puterile sau îndatoririle lor conferite prin prezenta împuternicire către orice terţi.
 
Mandatul acordat în prezenta hotărâre se consideră a fi dat cu titlu gratuit şi va fi valabil până la îndeplinirea formalităţilor menţionate mai sus, însă nu mai târziu de 12 luni de la data semnării prezentei hotărâri.
 
Despre SC Extrapower SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 30 septembrie, societatea Extrapower SRL a fost înființată în anul 2007, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Producţia de energie electrică“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Extrapower SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 361.170 lei și 0 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 1.390.304 lei și 0 angajați.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic este SC Qair Renewables SRL, care mai apare ca asociat unic în patru firme din Constanța, toate în funcțiune: A-Z Market Construction SRL, Qair Green Power SRL, Qair Solar Power SRL și Qair Wind Power SRL.
   
Confidas informează și că Extrapower SRL este fără contracte de achiziții publice.
 
Despre SC Qair Renewables SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată vineri, 30 septembrie, societatea Qair Renewables SRL a fost înființată în anul 2021, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Qair Renewables SRL a avut o cifră de afaceri de 0 lei, o pierdere netă de 1.769.672  lei și un angajat.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic al SC Qair Renewables SRL este Qair International SAS (Franța). Cetățenii francezi Guillaume Robert Alain Faure și Charles Lhermitte au calitatea de administratori. În afară de Qair Renewables SRL, Charles Lhermitte mai apare în A-Z Market Construction SRL, Extrapower SRL, Qair Green Power SRL, Qair Solar Power SRL și Qair Wind Power SRL.   
 
Și în cazul Qair Renewables SRL Confidas informează că este fără contracte de achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Asociat nou la firma constănțeană Extrapower SRL
 
Va avea 21 de turbine
SC Extrapower SA construiește un parc eolian la Cobadin

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Extrapower SRL se mută din Constanța. Ce alte hotărâri s-au luat?

26 Jul 2023 798

Extrapower SRL amenajează un parc eolian la Cobadin

03 Nov 2022 2245

Asociat nou la firma constănțeană Extrapower SRL

02 Aug 2021 1816