Administratori noi la firma constănțeană Best Wood Company SA

  • Modificări în firma Best Wood Company SA
  • Administratorul Carmelo Gariffo a fost revocat din funcție
  • Au fost numiți alți doi administratori
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea cu nr. 1 a societății Best Wood Company SA.
 
Asociații s-au întrunit în ședință pe 16 iunie 2021, la sediul societății de pe bulevardul 1 Decembrie 1918, din municipiul Constanța. Au fost prezenți Gariffo Carmelo, care deține 1,82%, Venezia Mattia, care deține 42,26% , Antonio Gariffo, care deține 25% și Simona Gariffo, care deține 25%.
 
În urma ședinței, a fost revocat din funcția de administrator Carmelo Gariffo și au fost numiți alți doi administratori: Matia Venezia, cetățean italian și Antonio Gariffo, de asemenea, cetățean italian.
 
Durata mandatului este de 4 ani și au puteri depline de administrare și reprezentare. Administratorii vor reprezenta societatea împreună sau separat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și


Cu cifră de afaceri zero, o firmă deţinută de trei italieni ridică un bloc-turn de 11 etaje pe malul mării (galerie foto+video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Revista presei locale

30 Jan 2017 2466

Cu cifră de afaceri zero, o firmă deţinută de trei italieni ridică un bloc-turn de 11 etaje pe malul mării (galerie foto+video)

19 Sep 2016 6953