Adolescentă, răpită de lângă fratele mai mic, la Borșa

  • O adolescentă în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa a fost răpită, sâmbătă seara, din apropierea unei benzinării locale, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, scrie Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, răpirea s-a produs la ora 18,45, moment în care adolescenta, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută. În momentul răpirii, adolescenta era însoţită de fratele ei în vârstă de 12 ani. Dispariţia acesteia a fost reclamată poliţiei de tatăl fetei.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, camerele de supraveghere din benzinărie n-au surprins momentul, evenimentul producându-se la o distanţă apreciabilă.

La momentul dispariţei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre, încălţată cu pantofi de culoare albă. Ca semne particulare are o aluniţă pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie, a mai menţionat reprezentantul IPJ Maramureş.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța Tânără din Hârșova agresată și răpită de acasă de fostul iubit și rudele acestuia. Suspecții au ajuns după gratii

06 Apr 2024 717

Constanța Tânără, răpită de fostul concubin (video)

06 Jan 2021 5009

O fată ar fi fost răpită de pe stradă Cinci tineri, condamnaţi la închisoare cu executare

15 Jul 2014 2350