Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor S.C. Neptun — Olimp SA, convocată în ședință ordinară. Ce decizii au fost luate

Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor S.C. Neptun — Olimp S.A. a fost convocată în ședință ordinară în data de 11.10.2021, la prima convocare. Potrivit unui document publicat de Bursa de Valori București, cu această ocazie AGOA a hotărât următoarele:
 
Art. 1.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, alege pe locurile ramase vacante, consecință a expirării mandatelor administratorilor provizorii, până la finalizarea procedurii de selecție și numire a unor administratori următorii membrii provizorii ai Consiliului de Administrație, cu puteri depline conform Legii 31/1990 republicata, cu modificările și completările ulterioare, precum și a actului constitutiv:
- Constantinescu Dana Mariana
- Arghirescu Adriana,
- Dubalaru Lucian
- Calin Dragoș
- Vatuiu Mihaita - Giani

 
Art. 2.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, aprobă durata mandatului membrilor provizorii ai Consiliului deAdministratie al Neptun Olimp SA de patru luni, respectiv de la data de 11.10.2021 la data de 11.02.2021.
 
Art. 3.

 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, aprobă indemnizația membrilor provizorii neexecutivi ai Consiliului de administrație al Neptun Olimp SA, în sumă de 3.139 lei brut lunar.
 

Art. 4.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, cu unanimitate de voturi a acționarilor prezenți, stabilește persoana ce va semna contractele de mandat ale membrilor provizorii ai Consiliului de Administrație al Neptun Olimp SA, respectiv acestea se vor semna de reprezentantul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului Cotiga Mihaela.
 
Art. 5.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, votează împotriva punctului 5 de pe ordinea de zi, respectiv împotriva aprobării politicii de remunerare a conducerii societății.
 
Art. 6.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, aproba ex — date ca fiind data de 28.10.2021, iar data de identificare a acționarilor asupra cărora se răsfrâng efectele prezentei hotărâri AGOA ca fiind data de 29.10.2021.
 
Art. 7.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Neptun Olimp SA, aproba imputemicirea lui Ilie Marius — Director General, pentru efectuarea publicității hotărârilor adoptate și depunerea și înregistrarea acestora la Oficiului Registrului Comerțului și publicarea acestora în Monitorul Oficial al României partea a IV-a.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Înaintea ședinței CLM Ovidiu Cupșa, candidatul AUR la Primăria Constanța, îi înmânează lui Chițac un bilet către Eforie (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 547

LIVE Conferință de presă a CLM. Chițac vrea să construiască un sediu nou pentru Primărie, dacă va câștiga un nou mandat. Unde va fi acesta? (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 649

LIVE VIDEO-TEXT Președintele USR Constanța, Stelian Ion, declarații de presă înaintea ședinței de Consiliu Local (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 571

Consiliul Local Municipal Medgidia, în ședință ordinară. Iată ce se va discuta

28 Mar 2024 322

LIVE Consiliul Local Municipal votează rectificarea bugetară și mai multe vânzări de terenuri (FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

28 Mar 2024 753

Proiectul este pe masa consilierilor din Constanța Veteranii din teatrele de operații pot beneficia de gratuitate la transportul public (DOCUMENT)

27 Mar 2024 566

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Constanţa, suplimentată (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 448

LIVE TEXT Colegiul Prefectural. Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 530

LIVE TEXT Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară. Iată ce se discută (DOCUMENTE+FOTO)

27 Mar 2024 804

Constanța Stadiul pregătirii plajelor pentru sezonul estival 2024 și aplicarea dispoziții Schengen în România, pe ordinea de zi a Colegiului Prefectural

26 Mar 2024 475

Ședință CJ Constanța 28 de milioane de euro, alocați pentru modernizarea drumului dintre Techirghiol și Arsa (DOCUMENT)

26 Mar 2024 544

Consiliul Local Municipal Constanța votează prima rectificare bugetară din acest an Se iau bani de la învățământ, protecția mediului și dezvoltare și se dau la asistență socială, cultură, recreere și religie!(DOCUMENT)

26 Mar 2024 606

Consilierii din Constanța vor vota pentru actualizarea indicatorilor tehnico – economici aferenți reabilitării și modernizării a două drumuri județene (DOCUMENT)

26 Mar 2024 480

Un spațiu comercial, situat în incinta Grupului Școlar „Virgil Madgearu“, preluat în domeniul privat al municipiului Constanța (DOCUMENT)

26 Mar 2024 372

Proiect pe masa consilierilor din Constanța Peste 55 de milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de drum cuprins între Tuzla și Biruința (DOCUMENT)

26 Mar 2024 396